עבור לתוכן

ATP3 vs. Stereo System

Featured Replies

פורסם

ז'אקו, כל הכבוד שהיה לי אליך איבדתי ברגע זה.

מזה משנה כמה אלמנטים יש שם?! ממתי כמות האלמנטים קובעת משהו? ממתי העובדה שהרמקול עשוי עץ הופכת אותו לרמקול טוב יותר?

Anatoli.

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לינק למערכת המדוברת?

פורסם

אלמנטים הם לא הערובה האולטימטיבית לאיכות - אבל המספר שלהם בטח ובטח לא גורע כל עוד הם איכותיים

וכנ"ל גם לעץ

כל עוד האיכות של הנ"ל גבוהה, ולא נכנסתי לעוצמת ההגברה ושאר ירקות, אין בכלל מה להשוות

זה מזאפ:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=379600

פורסם

ז'אקו, המספר של האלמנטים לא קובע כלום. ולמעשה הוא גורע המון! ככל שיש יותר מהם, צריך לתכנן את הכל יותר בקפדנות כדי שיתאימו כמו שצריך, לא יהיו להם תדרי רזוננס שיעבירו אחד על השני, שלא יגבירו תחום תדר כלשהו ליד נקודת החיתוך, שלא ירדו לעכבות נמוכות מדיי ועוד הרבה דברים אחרים.

Anatoli.

פורסם

ושכל זה מתוכנן כמו שצריך - איך התוצאה??

פורסם

מבחינת סאונד לא תמיד טובה. מבחינת מחיר תמיד באיזור ה-5000$ ומעלה.

Anatoli.

פורסם

אבל בוא לא נגזים

לא מדובר על מערכת Hi-end

אלא על מערכת למשתמש בייתי רגיל - וגם ככה היא מעל ומעבר לצרכים של כל מי שמחפש סטריאו ב-2000 שקל

ככה שעם כל הכבוד אליך - אין לה שום מתחרה הולם מצד סט רמקולים למחשב

פורסם

שוב, אני חושב שאתה טועה, מניסיון שלי כמובן.

Anatoli.

פורסם

אחלה

זו זכותך

רק שבמקרה הזה לא צריך להיות מומחה גדול להשוות בין מערכת מיני לסט 2.1 של מחשב

אבל בוא ניתן לפותח הת'רד להחליט

פורסם

שוב, אני חושב שאתה טועה, מניסיון שלי כמובן.

Anatoli.

:xyxthumbs: נאלץ להסכים עם אנטולי.

פורסם

אני אישית חושב שתלך לחנויות סטיראו יד שנייה , תמצא רסיבר (סטיראו או דיגיטלי יד שנייה ) ושני רמקולים נחמדים

ב2000 שקל זו התוצאה הכי טובה שיש ..

פורסם

גם זו אופציה יותר טובה

פורסם

anatoli אני חייב להגיד שמעצבן אותי לשמוע אותך מדבר על ציוד אודיו כלשהו...אני מבין ורואה שאתה יודע הרבה מאוד בתחום..

אך חבל לי לראות שכל מה שעולה אצלך פחות מ-

מבחינת מחיר תמיד באיזור ה-5000$ ומעלה.

לא שווה כלום...יש אנשים במערכת ב1000 שקל תגרום להם אושר ושמחה מעל ומעבר ולא כולם מחפשים מערכות HI END כמוך...

וכמו שקונים מכוניות זולות ונהנים מהם אפשר גם לקנות רמקולים לא כל כך יקרים ולהנות מהם....!

אני לא בא לתקוף אותך...אני רק בא לתת לך נקודה למחשבה...

:xyxthumbs:

פורסם

תודה על הנקודה, אבל היא ממש לא רלוונטית.

אני אף פעם לא אמרתי שרמקול שעולה פחות מ-5000$ הוא רע. יש גם רמקולים של 5000 שקל שהם מעולים, וגם של פחות מזה.

אבל בתגובה לז'אקו שאמר שרמקולים מרובי אלמנטים עדיפים הייתי חייב להעיר שרמקול מרובה אלמנטים שיהיה איכותי יעלה מעל ל-5000$, וזה כמובן מניסיון שלי.

Anatoli.

פורסם

סתם שאלה אנטולי,

המהנדסים של סוני טיפשים כי הם החליטו לשים ברמקולים 5 אלמנטים? (דוגמא למערכת שלי Sony RXD7)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים