עבור לתוכן

ATP3 vs. Stereo System

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

קודם כל חג שמח לכולם!

יש לי שאלה - אם אני רוצה איכות מוזיקה ממש מעולה - כדאי לי לקנות ATP3 או מערכת סטריאו (פשוט ראיתי שניתן לחבר נגן MP3 ל-ATP3)?

שימו לב שההבדל במחיר הוא פי 3... זה שווה את זה?

אישית נראה לי שעדיף ATP3 כיוון שהאיכות מדהימה, כפי שנאמר כאן, הוא זול יותר וגם אפשר לחברו למחשב...

אבל עד כמה איכות של מערכת סטיריאו ב-1000-1500 ש"ח טובה יותר משל ה-ATP3?

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה יכול להשקיע 1500 ש"ח, אז למה לא לקנות סט רמקולים 2.1 במחיר הזה? אני מבטיח לך שתקבל משהו הרבה יותר טוב מה-ATP3 או מהמערכת סטריאו

פורסם

^^

סט כזה לא ידרוש מגבר? (+אפשר המלצות לסט?)

פורסם

האפשרות הראשונה והפחות אטרקטיבית היא לחפש מדפיים ומגבר יד שניה..

אבל האמת אני יותר התכוונתי לסט FX6021 של אלטק שמתומכר בסביבות 1600 שקל בארץ, והוא מטורף לגמרי.

פורסם

עם קצת קשרים, 1500 שקלים משיג לך מערכת סטריאו אמיתית שתקרע תתחת לכל הקופסאות אשל המנגנות המסריחות האלה. אני אישית כבר נתקלתי ב-3 מערכות שכאלה, 2 מהן אני הרכבתי בעצמי (לא רק פיסית הרכבתי, אלא מצאתי את הציוד במחירים זולים).

Anatoli.

פורסם

אני מבין שמערכות סטריאו אמיתיות אוכלות את כל הסאטלייטים האלה, אבל אני חושב שלקרוא לFX6021 קופסאת אשל מנגנת זה קצת מוגזם..

פורסם

כשתשמע מערכת סטריאו אמיתית לעומת ה-6021 אתה תבין למה גם להן אני קורא ככה. כמו שאוטו משפחתי עם מנוע חזק זה עדיין אוטו משפחתי גדול וכבד שלא יכול להתחרות במכוניות ספורט אמיתיות, גם קופסאות אשל מנגנות יקרות במיוחד לא יכולות להתחרות במערכת סטריאו אמיתית גם היא פשוטה. זה פשוט צליל אחר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז יש לי תקציב של 2000 ש"ח.

אז איזו מערכת מוזיקה כדאי לי לקנות בתקציב זה (למוזיקה בלבד!)? כי יש כאלו שקונים רסיבר ורמקולים ענקיים בתקציב זה ואני פשוט צריך רמקולים איכותיים למוזיקה (עם חיבור לנגן MP3)... מערכת סטריאו ב-2000 ש"ח תהיה האופציה הכי טובה, נכון?

פורסם

אם יש לך קצת קשרים בתחום ואתה יכול להשיג דברים נכונים במחיר טוב אז כן. אם לא, תחסוך לעצמך את הטרחה ותרכוש את ה-6021 כמו שהציעו לך.

Anatoli.

פורסם

קנה מיני של סוני ואתה מסודר

פורסם

קנה מיני של סוני ואתה מסודר

מיני מה?

אתה צריך להתנסח ברור כדי שנבין אותך.

פורסם

מיני כמובן אומר מערכת מיני-סטריאו שזה ה"מערכת" שדובר עליה בתחילת הדיון.

בכל אופן, לדעתי היא לא תהייה בחירה חכמה בימינו.

Anatoli.

פורסם

שום סט של 2/2.1 למחשב לא ישתווה למיני של סוני

בתקציב של 2000 שקל אתה יכול לקנות סוני עוצמתית עם סאב

פורסם

אני ניאלץ לא להסכים איתך, יש דברים טובים, גם לי יש מערכת סטריאו של פיוניר שנשמעת מעולה. אבל אני לא בטוח ב-100% שהיא טובה יותר מכל מערכת 2.1 שיש, במיוחד לא למערכת שתחובר למחשב.

Anatoli.

פורסם

לא מבין מה החיבור למחשב מפריע..

בכל מקרה אני בטוח ששום רמקולי פלסטיק לא יכולים להחליף רמקולים עצבניים מעץ עם תיבת תהודה ו-4 או 5 אלמנטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים