פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים חשבתי אולי להחליף את כל ה3 מאווררים ששואבים אצלי אוויר חם מהמארז מאחד כזה:[250mm] Product Details:The Monster fan you true modder's have all been waiting for! Performance-PCs.com designs a fan for you that is the optimal side panel intake fan. We beefed up the RPM's a bit to maximize the CFM to over 100 while still keeping the noise level down below 20 dB. We then added 5 bright blue LEDs which add color and pizzazz to your case. This fan is meant for use for hard core modder's that are capable of cutting their own large side panel holes for installation. Fan includes a pretty black trim ring bezel for hiding your cut and a sleek looking black mesh filter to keep fingers out of the fan. For those with Silver cases we can paint the trim ring metallic silver using the options below. So what are you waiting for? Grab these fans and get modding your case for optimal air cooling!Features:250mm DC Cooling Fan (Including bezel) for PC Case 13 Clear Fan Blade with optimal pitch for CFMMesh Metal Fan Grill/FilterBlack External Trim Ring (Silver Optional)Quiet OperationDo It Yourself (DIY)Specifications:Color Clear Fan with 5 Blue LED and Black bezel (Silver Optional) Fan Dimension 250 x 250 x 30 mm Rated Voltage DC 12V Wattage 11 Watts Amperage 0.9A Fan Speed 820RPM ±5% Airflow 105.2 CFM ±5% Noise 19 dBA קרדיט: performance pc's
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים איזה מאוררים יש לך כיום במארז? איזה מארז יש לך?בכל מקרה יש לו 106CMF..אם אתה שם 3X120mm אתה תקבל תוצאות יותר טובות
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר מאווררים בגדלים עצומים שכאלה ידועים כלא מועילים. למה לא?איזה מאוררים יש לך כיום במארז? איזה מארז יש לך?בכל מקרה יש לו 106CMF..אם אתה שם 3X120mm אתה תקבל תוצאות יותר טובותיש לי כרגע אחד שמכניס מקדימה של המארז,2 מהצד שמכניסים ועוד אחד מאחורה שמכניס ,האלה שמקדימה ומאחורה עם 120mmוהאלה שבצדדים הם 80mm
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אני לא רואה סיבה למה אתה צריך להוסיף מאוררים,אני רואה סיבה שתשנה את הכיוון שלהם כי הם לא מסודרים נכון.המאורר מקדימה צריך להכניס והאחורי צריך להוציא אויר חם.השניים מהצדדים נדמה לי שכדי שיוציאו גם כן אבל לגבי זה אני לא בטוח
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אחלה של מאוורר עם נתונים מעולים.אם יש לך אפשרות לעשות לו חור מתאים, תעשה ותרכיב.תסיר את שני המאווררים בצד ותשים אותו במקום.אם אתה לא רוצה אתה יכול להביא לי אותו.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר אני לא רואה סיבה למה אתה צריך להוסיף מאוררים,אני רואה סיבה שתשנה את הכיוון שלהם כי הם לא מסודרים נכון.המאורר מקדימה צריך להכניס והאחורי צריך להוציא אויר חם.השניים מהצדדים נדמה לי שכדי שיוציאו גם כן אבל לגבי זה אני לא בטוחקדימה מכניסאחורה מוציאצדדים קטנים מכניסיםואם יש בגג אז גם להוציאOK שיניתי,מאחורה מוציא,מקדימה מכניס2 מהצד מכניס---אז לא כדאי להחליף 2 של 80 ב-1?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.