עבור לתוכן

rodeon 7500 ve all in wander עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)?

איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

פורסם

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)?

איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

הכרטיס שצריך להגיע לארץ הוא גירסת הPCI גירסת הAGP כבר נמצאת בארץ...

הביצועים לדעתי יהיו דומים אבל כרטיס לא נבנה לזה אם הביצועים חשובים לך במחיר דומה לזה שהוא לפי דעתי יעלה בארץ (1000+)אתה יכול לקנות כרטיס אחר אך לאבד את הפיתצרים שמציא הכרטיס.

בכל מקרה לGIL מהפורום יש כזה (AGP) לא ראיתי אותו לאחורנה אך אני זןכר שהוא אמר שהוא בסדר גמור...

פורסם
  • מחבר

אין לי סלוט אי ג'י פי....

בגלל זה אני רוצה את הכרטיס...

פורסם

אם כבר, אז תיקח את ה 7500 הרגיל, אין טעם להשקיע אלף שקל, בחתיכת ח** ... ^_^

בכל מקרה, שמעתי על GF4MX PCI, משהו יודע אם יש כזה בארץ? ::)

פורסם
  • מחבר

הסיבה העיקרית לכך שאני רוצה את הכרטיס הזה כי אין לי אי ג'י פי

והכרטיס הכי חזק שראיתי בחנויות(באינטרנט) ל פי סי איי הוא gf2 mmx *** 32 mb אז כבר לא רציתי להשקיע בזה כסף וכשמעתי על הכרטיס הזה אז חשבתי אולי לקנות אותו...

מישהו ראה כרטיס לפי סי איי בערך ברמה של gf4 mmx 440??? (שנמכר בארץ בחנויות באינטרנט או חנויות בגוש דן) :-\

פורסם

אין כזה דבר GeForce 4 MMX, תוקיד M אחד מה-MMX. וכותבים Radeon, לא Rodeon. לפי מייטב ידיעתי הכרטיס מסך הכי טוב ל-PCI הוא הרדאון 7500, כיוון שהכרטיס הכי חזק מבית nVidia הוא ה- Geforce 4 MX 420.

פורסם
  • מחבר

רגע איפה אני יכול למצוא את הgf4 לפי סי אי (חנות)

כמה הוא עולה? כמה מגה בייט הוא? מה הן המהירויות שלו?

והאם יש כרטיס radeon 7500 לפיסיאי שהוא לא all in wander ובמחיר סביר?(אם כן אז שם של חנות)

אני כבר נואש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים