עבור לתוכן

Fuji FinePix S9500 Vs. S9600

Featured Replies

פורסם

לי כבר יש במה להתגאות (S6500 בת שבועיים), אבל אני מרגיש מין פספוס כזה...שאולי אם הייתי משקיע עוד כמה שקלים הייתי קצת יותר נינוח...

שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהב את המצלמה שלי ואני מאוד מרוצה ממנה...אבל אני חושב שמיהרתי קצת יותר מדי עם הקניה שלה...

בתוספת 600-700 ש"ח יכלתי להביא את ה S9500 שאמנם מה שיש לה לא מפיל את המצלמה שלי אבל מצד שני היתרון שלה גם די בולט יחסית...

לא העלתי את הפוסט כדי להתמרמר שיש מצלמות יותר טובות ממה שיש לי אבל אני מרגיש לא מסופק במידה מסויימת...ואני מצטער אם זה מעצבן מישו..

בכל מקרה יש לי שתי שאלות...

1) אם אני קונה את אחת מהמצלמות הנ"ל...מה אני יעשה עם ה 6500? חבל לי שתשב סתם בארון...

2) אני מאוד רוצה להביא את אחת מהמצלמות הנ"ל...

מישו יכול להראות לי איפה ההבדלים בין השניים?

אני מחפש רק ת'הבדלים ואני מחפש אותם עד לפרטים הקטנים (אפלו גודל עינית וכאלה...)

בתודה מראש...

ולסיום תמונה!

dscf0001xg8.jpg

צולמה ב AF (תוצאה די טובה בשביל AF אני חושב, לא?)

פורסם

לי כבר יש במה להתגאות (S6500 בת שבועיים), אבל אני מרגיש מין פספוס כזה...שאולי אם הייתי משקיע עוד כמה שקלים הייתי קצת יותר נינוח...

לתחושת הפספוס הזו יש שם:

http://en.wikipedia.org/wiki/Buyer's_remorse

1) אם אני קונה את אחת מהמצלמות הנ"ל...מה אני יעשה עם ה 6500? חבל לי שתשב סתם בארון...

אל תקנה אף מצלמה חדשה. ה-S6500 תספיק לך לגמרי ושום פיצ'ר במצלמה אחרת (כולל DSLR) לא יישנה את הצילומים שלך מהקצה לקצה. מה שיעשה את זה זה לימוד של צילום. יש לך מצלמה מצויינת שלא מגבילה אותך.

2) אני מאוד רוצה להביא את אחת מהמצלמות הנ"ל...

מישו יכול להראות לי איפה ההבדלים בין השניים?

אני מחפש רק ת'הבדלים ואני מחפש אותם עד לפרטים הקטנים (אפלו גודל עינית וכאלה...)

כתבתי על זה בפורום בעבר, אבל לדעתי עדיף שתעזוב את כל נושא הקנייה ותתמקד בצילום עצמו. אם אתה ממש חייב, אתה יכול לחפש פוסטים קודמים שלי בנושא שתי המצלמות.

ולסיום תמונה!

dscf0001xg8.jpg

תמונה נחמדה שממחישה את זה שהמצלמה היא לא המגבלה. מה שהיה משפר אותה זה קומפוזיציה יותר מוצלחת (ללא החיתון למעלה למשל), ואולי כוס ללא התווית.

צולמה ב AF (תוצאה די טובה בשביל AF אני חושב, לא?)

מה גורם לך לחשוב שלא מצלמים ב-AF? ??? סביר להניח שעם MF התמונה הייתה יוצאת פחות טוב. למצלמות כאלה אין כלים טובים לביצוע פוקוס ידני, וגם במצלמות DSLR שבהן זה יותר מעשי, עדיין הרבה יותר זריז ונוח להשתמש בפוקוס אוטומטי, ובמקרים רבים גם יותר מדוייק (כל זמן שהוא מתפקד כמו שצריך).

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צודק...כי פחות או יותר התוצאות בין ה 6500 וה 9600 הם פחות או יותר אותם תוצאות...

אבל פלאש חיצוני, מסך נטוי ותוספת של שלושה מגה פיקסל זה משו שלפחות לי נראה שווה תוספת של עוד כמה שקלים...

שימו לב - המחיר בין הדגמים ירד ל-600 ש"ח בלבד!

ה S9600 זמינה כיום ב-2639 ש"ח

http://zap.co.il/model.asp?model_id=490017

-

-

-

פורסם

אני חושב שאתה צודק...כי פחות או יותר התוצאות בין ה 6500 וה 9600 הם פחות או יותר אותם תוצאות...

לא ממש. ל-S6500 יש יתרון ב-ISO גבוה, במיוחד אם משתמשים ב-RAW.?

אבל פלאש חיצוני, מסך נטוי ותוספת של שלושה מגה פיקסל זה משו שלפחות לי נראה שווה תוספת של עוד כמה שקלים...

השלושה מ"פ הנוספים לא קריטיים בכלל. המסך והתושבת לפלאש משמעותיים יותר, אבל בשביל להשתמש בפלאש חיצוני תצטרך להוסיף עוד כסף, ואז זה כבר לא 600 ש"ח הבדל.

אני עדיין חושב שאתה מוציא אנרגיה בכיוון הלא נכון. קנית מצלמה מעולה, אין טעם לחשוב מה יכולת לקנות. עכשיו הגיע הזמן להשקיע בצילום עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים