פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים ה-Tuniq בהחלט נחשב למעולה.שים לב שאפילו המחיר שלו סביר מאוד,270 ש"ח עד כמה שידוע לי
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים מה הקירור אוויר הכי טוב שיש בלי להתחשב במחיר רק ביצועים נטו? יצא לא מזמן קירור אוויר חדש: Noctua NH-U12F Dual Copper Heatpipe מחירו הוא קצת יותר יקר מהטוניק, אבל לפי סיקורים שקראתי הוא יכול להוריד את המעבד ב-2 מעלות צלסיוס פחות מאשר הטוניק, 3 מעלות בOC זה נחשב הרבה... [אפשר לומר שהעיצוב "לקוח" מהטוניק..] קרדיט: performance pC's
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים נראה נחמד (8db נראה טענה קצת מוגזמת אבל שיהיה...)בכל מקרה עד שיעשו עליו הרבה סיקורים והתוצאה תהיה חד משמעית אני לא חושב שכרגע הוא הטוען לכתר
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים נראה נחמד (8db נראה טענה קצת מוגזמת אבל שיהיה...)בכל מקרה עד שיעשו עליו הרבה סיקורים והתוצאה תהיה חד משמעית אני לא חושב שכרגע הוא הטוען לכתרהקירור יצא רק באוקטובר... השנה..כך שלא היו לו עוד הרבה "תחרויות"
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים אם אין מס' סקירות גדול יחסית שמראה שהוא עדיף עם הטוניק אז אין מה לדבר כרגע
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים אני חושב שהתאהבתי, קראתי איזו סקירה עליו והוא תותח! הדבר היחיד שמצאו אצלו כמינוס הוא שצריך הרבה מקום מסביב לסוקט בלוח אם :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.