עבור לתוכן

המליצו לי על מוסיקה

Featured Replies

פורסם

שלום..

מבקש המלצה למוסיקה "קופצנית"

לריצות ואימוני כושר.

אני לא אוהב מוסיקה "זולה" עם חרטוטי מילים.

אז שיהיה טראנסים על רמה או כל דבר אחר שנראה לכם.

פורסם

Infected Mushroom - Unbalanced

Infected Mushroom - Cream

Infected Mushroom - Gamma Goblins

Infected Mushroom - I Wish (גרסא בלי רימיקס של סקאזי רגועה יותר, גרסא עם רימיקס כבדה יותר)

בין היתר חפש גם פסיכודלי של Ultravoice, יש להם נחמדים אבל כרגע אין לי שמות מדוייקים ;)

ד"א, אני אשמח גם לקבל המלצות למוזיקת פסיי טובה, בסגנון השירים שרשמתי (ואם צריך עוד דוגמאות לסגנון, אז אפשר לקחת את דיפלי דיסטרבד וסיטיז אוף דה פיוצ'ר המוכרים..) :)

פורסם

תשיג כמה טרקאים של paranormal attack ולא תפסיק לרוץ, בהצלחה וזהירות עם הריצה והאימונים האלה תבדוק שאתה באמת כשיר לכל זה ובלי יותר מידי מאמץ, תראו מה קרה בראש העין בגלל זה.

פורסם

תשיג כמה טרקאים של paranormal attack ולא תפסיק לרוץ, בהצלחה וזהירות עם הריצה והאימונים האלה תבדוק שאתה באמת כשיר לכל זה ובלי יותר מידי מאמץ, תראו מה קרה בראש העין בגלל זה.

זו מוזיקת פסיי או סגנון טראנס אחר?

פורסם

טראקים של planet b.e.n.

או של yahel

פורסם

זו רק רשימה חלקית כי 2 HD שלי לא מחוברים אבל אני בטוח שרובם יגרמו לך לרוץ

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה אוהב טראקים אז נסה

1200 mics

hypersonic

zeta

dna

אם תאהב את זה אני יציע לך עוד

פורסם

זו רק רשימה חלקית כי 2 HD שלי לא מחוברים אבל אני בטוח שרובם יגרמו לך לרוץ

אני חייב להודות שעזרת לי, תודה :yelclap:

פורסם

תמיד שמח לעזור :xyxthumbs:

פורסם

מה? יש מוזיקה יותר זולה מטראנסים? ???

זה לא שצרייך שם מישהו שילחין מנגניה או אדם עם כשרון שידע לנגן על כלי כמו שצרייך. גם קוף עם סינטסייזר יכול לעשות טראנסים...

פורסם

מה? יש מוזיקה יותר זולה מטראנסים? ???

זה לא שצרייך שם מישהו שילחין מנגניה או אדם עם כשרון שידע לנגן על כלי כמו שצרייך. גם קוף עם סינטסייזר יכול לעשות טראנסים...

כן בטח, רואים שאת מדברת מתוך חוסר הבנה, חבר שלי אחי הוא סוג של דיג'יי ממש מתחיל ואני לא הבנתי כלום ממה שהוא בילבל לי תשכל ואפשר לראות שהטראנסים היפים הם באמת של היוצרים הגדולים עם הנסיון והטאצ' לעומת הטראנסים האחרים שרואים באמת שמי שהלכין אותם הוא בדיוק מי שאת תיארת "קוף עם סינטסייזר"

ויש מוזיקה יותר זולה מטראנסים אבל זה לא האשכול לפתוח ת'פה.

חג שמח, שבוע טוב.

פורסם

דריה , יש טראקים שהם לא מהעולם הזה... :)

פורסם

היפ הופ וראפ

פורסם

היפ הופ וראפ

לאימונים :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אולי אולי מקס gangsta rap מתאים לאימון[לא שאני שומע את זה..]

פורסם

דריה , יש טראקים שהם לא מהעולם הזה... :)

אני בטוחה, אבל להגיד "תנו לי טראנסים ולא מוזיקה זולה" זה כמו לזלזל בכל שאר הסגנונות.

באמת, יש פה מישהו ש(מרצון) הקשיב למוזיקה קלאסית פעם או שזה "זול מדיי"? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים