עבור לתוכן

האם מישהו פה קנה כבר באון ליין?!

Featured Replies

פורסם

כל מי שמפחד "לקנות באינטרנט" מחנות שאין לה סניף "אמיתי" (אממ.. Amazon, מישהו?) הוא סתם טכנופוב שחיי עדיין בשנת 1995 והגיע הזמן שהוא יתעורר...

אנחנו אוטוטו בשנת 2007 for crying out loud...

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר...

יש הרבה (במיוחד ישראלים תחמנים) שפותחים חנויות באינטרנט כדי שאתה תכניס את מספר האשראי ואז הם ידפקו אותך...(את דוד שלי כמעט דפקו בקטע הזה)

ונגיד שהחנות באינטרנט אין להה חנות פיזית אבל השירות והאיכות היו אחלה, וקנית משם ספק שיש עליו אחריות לשנה ופתאום הוא נשרף אחרי חודף

למי אתה כבר יכול לפנות?

פורסם

טוב אם זה מה שאתה חושב אז לך תקנה בחנויות כאלה ואחר כך אל תבוא בטענות על זה שהייתה תמים וקנית כי זה ניראה ממש זול...

הרבה יותר בטוח זה לקנות מחנות באינטרנט שיש לה חנות פיזית.

ובמקרה כמו שאמרתי למעלה עם הספק אז למי אתה כבר יכול לפנות?

פורסם

ובמקרה כמו שאמרתי למעלה עם הספק אז למי אתה כבר יכול לפנות?

פורסם

חנויות וירוטואלית שאין להם חנות פיזית בדר"כ נותנות תעודת אחריות של היבואן, אז מה זה משנה לך? להפך, במקרים כאלה האחריות לפעמים עדיפה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, המקום החביב עליי לקניות ברשת הוא איביי.

הכל מגיע תוך שבוע-10 ימים אטום בקופסה כמו שצריך :cool2:

כבר עשיתי משם לא קצת רכישות, גם גדולות יחסית.

פורסם

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר...

יש הרבה (במיוחד ישראלים תחמנים) שפותחים חנויות באינטרנט כדי שאתה תכניס את מספר האשראי ואז הם ידפקו אותך...(את דוד שלי כמעט דפקו בקטע הזה)

ונגיד שהחנות באינטרנט אין להה חנות פיזית אבל השירות והאיכות היו אחלה, וקנית משם ספק שיש עליו אחריות לשנה ופתאום הוא נשרף אחרי חודף

למי אתה כבר יכול לפנות?

תראה...זה שדוד שלך דביל..(בטח גם קונה בערוץ הקניות מוצרים, נכון? )

ולא רואה איפה הוא קונה... העיקר ששם ה 10 שקל יותר זול...

זאת הבעיה שלו.

98 אחוז מחנויות הרשת אמינות ומצויינות.

תמיד יש כמה שהורסים, ולכן צריך לתייעץ ולבדוק, אם לא בטוחים, אז שואלים.

ואם לא מוצאים תשובה לך חנות אחרת שתמכור לך ב 20 שקל יותר, אבל לפחות תישן בראש שקט.

99 אחוז מהמוצרים אני קונה רק באינטרנט. (חוץ מבגדים כמובן :) )

פורסם

מכירות פומביות נחשבת לקנייה חכמה?

כי שמעתי שזה חרטא וכולם מקבלים דברים שלא ביקשו ולי זה קרה פעם עם דיסקמן (בזמן הדיסקמן ::))

מישו מוכן להמיליץ לי בפרטי על חנויות אינטרנט אמינות וזולות?

פורסם

מכירות פומביות זה כמו מכירה רגילה, אם אתה רוצה את החלק, וסומך על החנות

תזמין וזהו

אין סיבה שתקבל משהו שלא הזמנת, אם זה קורה אז הבעיה בחנות\יבואן ולא קשורה לסוג המכירה...

פורסם

בטח שכן, זה הופך את החנות אוטומטית לפחות אמינה כי אז אם קורה למוצר משהו אין למי לפנות

בטח שיש - אתה יכול לפנות ליבואן עם תעודת האחריות שקיבלת, או לשלוח אם מוצר לבעלים של החנות הוירטואלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים