עבור לתוכן

האם מישהו פה קנה כבר באון ליין?!

Featured Replies

פורסם

מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...

פורסם

כל קנייה שהיא יצאה כקנייה חכמה ניקנתה ברשת :xyxthumbs:

פורסם

WTF?!?!!?!?

BULLSHIT

פורסם
link=topic=225341.msg1975949#msg1975949 date=1166209162]

כל קנייה שהיא יצאה כקנייה חכמה ניקנתה ברשת :xyxthumbs:

מסכים. לפחות מבחנתי.

פורסם

אין היום אתרים בלי חנות פיזית, חוץ מוואלה שופס/ נענע שופס וכל האלו שעובדים עם ספקים שונים ומשונים.

פורסם

אין היום אתרים בלי חנות פיזית, חוץ מוואלה שופס/ נענע שופס וכל האלו שעובדים עם ספקים שונים ומשונים.

אתה לא מתאר לעצמך כמה יש...דוד שלי כמעט קנה ממקום כזה בלי חנות פיזית עם מחירים מטורפים ובסוף התברר שאין חנות כזאת וכמעט עבדו עליו....
פורסם

אתה לא מתאר לעצמך כמה יש...דוד שלי כמעט קנה ממקום כזה בלי חנות פיזית עם מחירים מטורפים ובסוף התברר שאין חנות כזאת וכמעט עבדו עליו....

זה שאין לחנות באינטרנט חנות פיזית - לא אומר על החנות כלום. גם אני יכול עכשיו לפתוח חנות באינטרנט, ללא חנות פיזית ולהיות הכי בסדר שיש.

פורסם

יותר קל ויותר זול מלקנות בחנות פיסית.

לפעמים המשלוח יכול להתעקב אך רוב הפעמים זה לא קורה!

פורסם

זה שאין לחנות באינטרנט חנות פיזית - לא אומר על החנות כלום. גם אני יכול עכשיו לפתוח חנות באינטרנט, ללא חנות פיזית ולהיות הכי בסדר שיש.

בטח שכן, זה הופך את החנות אוטומטית לפחות אמינה כי אז אם קורה למוצר משהו אין למי לפנות
פורסם

אני קניתי מלא דברים מהאינטרנט..

וכולם הגיעו לפני מה שהיה כתוב..

וכולם היו במחירים הרבה יותר טובים מבחנויות שראיתי

פורסם

אני קניתי מלא דברים מהאינטרנט..

וכולם הגיעו לפני מה שהיה כתוב..

וכולם היו במחירים הרבה יותר טובים מבחנויות שראיתי

לא הבנת נכון.

לחלק מהחנויות באינטרנט יש חנויות פיזיות וזה מה שעושה אותם אמינים יותר כי יש לך אל מי לפנות במקרה של תקלה.

זה לא אומר שהחנויות באיטרנט שאין להם חנות פיזית תמיד ידפקו אותך זה אומר שיש יותר סיכוי שהם ידפקו אותך מאשר חנות פיזית שיש אותה גם באינטרנט..

פורסם

האמת שחושבים על זה, חוץ מ-KSP, רוב הקניות שלי (בכל הנושאים) היו דרך האינטרנט,

סך הכל (בלי עין הרע) יצאתי דיי מרוצה ברוב המקרים,

חוץ מאיזה חנות קטנה באיזה חור ליד תל אביב משהו בבית פרטי, עליהם אני קצת פחות סומך אבל בכל זאת הם גם דיי בסדר בסופו של דבר...

::)

פורסם

כל מי שמפחד "לקנות באינטרנט" מחנות שאין לה סניף "אמיתי" (אממ.. Amazon, מישהו?) הוא סתם טכנופוב שחיי עדיין בשנת 1995 והגיע הזמן שהוא יתעורר...

אנחנו אוטוטו בשנת 2007 for crying out loud...

פורסם

שכחתם שאסור לדבר על חנויות? כל ההודעות המדוברות נמחקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים