פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=47986מה אתם אומרים?אישית לא הבנתי מה כדאי לקנות.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אנשים כאלה דורשים אבל דורשים מכות. הוא לא מסביר שם שום דבר נורמאלי ולא נימק את הבחירה (המוטעה לדעתי גם) בבחירת Radeon 9500 ככרטיס משתלם.הוא לא יודע מהחיים שלו, קרא ת'כתבה הענקית שיש פה, קיצר אותה וזהו.לא נראה לי שהוא בעצמו הבין משהו.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים כמה זמן אתם אומרים לקח לו להעתיק ולהדביק את כל המושגים ואח"כ לכתוב מספר הערות מתנשאות כמו "אין לכם מושג מזה Unreal 2003 אבל בכל זאת תקנו כרטיס ב-200$ כי מה אכפת לי זה הכסף שלכם".?(לא ציטוט מדויק ;D).דבר ראשון המשחק הוא Unreal Tournament 2003,ודבר שני הכותב הוא חובבן גמור.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים דבר ראשון המשחק הוא Unreal Tournament 2003,ודבר שני הכותב הוא חובבן גמור.חובבן במקרה הטוב.(BTW - תחבר לאיסיקיו)
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מחבר כמה זמן אתם אומרים לקח לו להעתיק ולהדביק את כל המושגים ואח"כ לכתוב מספר הערות מתנשאות כמו "אין לכם מושג מזה Unreal 2003 אבל בכל זאת תקנו כרטיס ב-200$ כי מה אכפת לי זה הכסף שלכם".?(לא ציטוט מדויק ;D).דבר ראשון המשחק הוא Unreal Tournament 2003,ודבר שני הכותב הוא חובבן גמור.וואללה?? חשבתי שהוא איזה מקצוען שמייצר כרטיסי מסך.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים No ICQ,ICQ got fucked up during format and 'got no password to account and the lil punk wont even install.(this was written in american).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.