פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים זה תלויי במעבד ובזיכרון.אם רוחב הפס של הזיכרון גבוהה מזה של הבאס של המעבד אז המעבד הוא המגביל, אם רוחב הפס של הזיכרון נמוך מזה של המעבד אז הזיכרון הוא המגביל.מה יכול להיות יותר פשוט ?
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מחבר אז אם ככה זכרון DDR266 זה המקסימום בשביל AXP1800+ (שרץ על 266FSB)?(אני לא מתכנן OC)ו DOUAL DDR בכלל מיותר?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים למעבד עצמו כן, יש שיפור קטן נוסף משימוש ב DDR333 בגלל שיפור בתיזמונים ועודף רוחב פס בשביל הגשר הדרומי ופעולות DMA אבל זה בערך 5% אם לא פחות.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים ואם אני נגיד קונה את ה- 2600+ של AMD? הוא עובד ב-333 FSBאז אני יכול לקנות זכרון 333 והוא יעבוד טוב וזכרון של 400 לא יתן את כל יכולתו למרות שהלוח תומך?ומה הקטע של ה-DUAL DDR הזה?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים ה dual ddr עוזר בשלושה מקריים עקרים כשהוא משולב במערכת של אינטל שם באמת צריך את הרוחב פס בגדול יותרבמערכת אתלון (Nforce) שם קיים מנגנון חיזוי DASP שמשתמש באחד מהערוצי זיכרון על מנת להכין מראש מידע שלפי דעתו המעבד יצטרך (ועכשיו גם מצליח די טוב בזה, שזאת הסיבה שה Nforce 2 כלך כך מהיר)כשיש לך כרטיס מסך אונבורד הערוץ הזיכרון הראשון הולך למעבד והשני לכרטיס מסך ככה הם לא חונקים אחד את השניעכשיו הבנת מה עוזר ה dual ddr?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים כן...אז כאילו מה שעושה את ה-NFORCE כל כך טוב זה ה- DUAL DDRואם אני נגיד קונה את ה- 2600+ של AMD? הוא עובד ב-333 FSBאז אני יכול לקנות זכרון 333 והוא יעבוד טוב וזכרון של 400 לא יתן את כל יכולתו למרות שהלוח תומך?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים הערוץ הכפול לזכרון הוא כמו RAID לדיסקים קשיחים , לדעתי הוא כן נותן שיפור שילך וישתפר עם הזמן.זה פשוט נותן גישה ישירה ללא זמן המתנה של מחזור אחד לכל אחד המזכרונות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.