פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר לפי האייקון שלךאת התמונה בחרתי באופן ספונטני בלי שום קשר לקומיקס. סתם אוהב את הדמות הזאת.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר אם אני לא טועה יש לי עדיין מעבד אחד. תכננתי לעשות ממנו מחזיק מפתחות.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים פנטיום אחד פולט בין שש לשמונה וואט חום, זה אומר שזה תורם לחימום הכוס ב...כלום.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים פנטיום אחד פולט בין שש לשמונה וואט חום, זה אומר שזה תורם לחימום הכוס ב...כלום. זה עדיין מגניב לשים את הכוס על המעבד
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים תשמעו יש לי מעבד פנטיום אחד ולוח תואם אבל איך זה מחובר ל USB או מה? מה צריך לבנות כדי שזה יעבוד?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים חח מצאתי משהו להפיג את השיעמום..אממ אגב לזה שמעליי יש שם תמונה של מה שיש בפנים
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים הוא לא חיבר את המעבר עצמו לUSB. הוא סתם שם שם 2 נגדים (שאני לא זוכר מה הערכים) שחוברו למתח הUSB וזהו. גם אני חשבתי בהתחלה שהוא חיבר את המעבד עצמו. וגם תקראו את ההסבר באתר הכל מובן.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים זה לא שני נגדים זה נגד אחד ועוד משהוא אחר לא ממש ידוע,וזה יעני כאילו מה זה אמור לחממ את המעבד? עדיף כבר להסים לוח קטן אלומינויםאגב אני עדיין מחפש את התרשים של המעגל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.