פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבדוזהו.שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה.אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים כנס למנהל משימותתרשום שם msconfigתראה בלשונית האחרונה אם ה rundll פועלים כל ה dll למינהם,אם לא תפעיל..
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבדוזהו.שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה.אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.בקיצור:הכנס ל safe-mode ועשה שחזור מערכת.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר דבר ראשון, איך אני נכנס לSAFE MODE?דבר שני, לא הבנתי את הקטע עם ה-MSCONFIG , נכנסתי לזה, אבל איפה נמצאים כל ה-DLL?
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לפני שאתה מבצע שיחזור מערכת במצב safe mode אני ממליץ לךלנסות לעלות את וינדוס במצב Last Known Good Configuration.כדי לעלות את וינדוס באחד מהמצבים האלו תעשה ריסט (כמובן מסודר דרך הוינדוס) וממש לפני שהוינדוס עולהתקיש מס' לחיצות קצרות על f8 עדי שיופיע מולך תפריט.(במידה ולא עובד תבדוק שאין לך מקש שנועל את האפים).מאמר בעברית מבית מיקרוסופט "כיצד לבצע שיחזור מערכת?"http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/WinXPRecovery.mspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.