עבור לתוכן

LG L2000C- איך הוא והאם יש דגם מומלץ יותר במחיר זהה?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב.

בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים.

חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים?

יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ?

תודה

פורסם

באופן כללי - מסכי 20' לא משתלמים כל כך מבחינת גודל המסך - הם עולים 50%-80% יותר ממסכי 19' באותה רמה ונותנים פחות מ-10% שטח צפיה.

תראה כאן:

lcdsize192022w24whd6.th.jpg

היתרון היחיד זה ברזולוציה הגבוהה שלהם אבל יש לזה שני חסרונות משמעותיים:

1. הטקסט קטן משמעותית על המסך.

2. אם אין לך כרטיס מסך חזק במיוחד תהיה חייב להוריד רזולוציה במשחקים ואז אתה תמיד מאבד איכות שכל כך חשובה לך.

גם אם עכשיו זה בסדר, עוד שנה תהיה חייב לעשות זאת כי כל מה שיש לך עכשיו כבר לא יהיה כל כך חזק...

באותו מחיר בערך (3000+) עדיך ללכת על 22' רחב שנותן 25% יותר שטח צפיה אבל אין הרבה מסכים כאלה ואלה בד"כ עם פאנלים TN.

כמובן שעדיף DELL 2407WFP שנותן 40% יותר שטח אבל המחיר יותר מכפול... (24' רחב)

פורסם

באופן כללי - מסכי 20' לא משתלמים כל כך מבחינת גודל המסך - הם עולים 50%-80% יותר ממסכי 19' באותה רמה ונותנים פחות מ-10% שטח צפיה.

זה אפילו לא קרוב לנכון. אתה לא יכול להשוות מסכי 19 עם פאנל TN למסך 20 עם פאנל S-IPS/S-PVA.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה מסך רחב בגלל הבעיה במשחקים, אני מפחד שזה יראה מתוח ולא טבעי.

יהיה לי כרטיס די חזק , 1950PRO או משהו בסגנון. בנתיים אני FX5200 .

אני רוצה 20 בגלל שהבנתי שהם יותר איכותיים (מגיעים עם פנאלים טובים יותר).

חשבתי גם על ה-VP930 אבל אני שומע על הרבה בעיות שמגלים בו ואני לא רוצה לקחת סיכון.

פורסם

זה אפילו לא קרוב לנכון. אתה לא יכול להשוות מסכי 19 עם פאנל TN למסך 20 עם פאנל S-IPS/S-PVA.

אני אמרתי תפוחים, אתה עונה לי בתפוזים...

<או>

אני דיברתי מבחינת שטח צפיה ואתה דיברת על מאפייני הפאנל.

לא בטוח שעוד 1000 ש"ח שווה לכולם בשביל לקבל דיוק קצת טוב יותר בצבעים וזויות צפיה טובות יותר. דווקא הרוב המוחלט של מסכים לגיימרים מבוסס על TN.

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להתפשר קצת לטובת איכות צבעים (עכשיו אני עם lcd גרוע של מאג וסובל בשקט :P)

פורסם

אני דיברתי מבחינת שטח צפיה ואתה דיברת על מאפייני הפאנל.

אתה כתבת מסכים באותה רמה. חוץ מהמסכים של Eizo ו-NEC אין ממש תחרות בקרב מסכי 19 לאיכות של מסכי 20 אינץ' (ומיותר לציין שהם גם עולים בהתאם, ואני לא מדבר על ה-TN של NEC).

ההגדרה של "מסכי גיימרים" בשנים האחרונות זה בעיקר מסכים שהיצרן שלהם משתמש בכמה שיותר טריקים בשביל לשקר על זמן התגובה. ובשביל זה TN באמת יותר מוצלח.

פורסם

אתה כתבת מסכים באותה רמה.

ההגדרה של "מסכי גיימרים" בשנים האחרונות זה בעיקר מסכים שהיצרן שלהם משתמש בכמה שיותר טריקים בשביל לשקר על זמן התגובה. ובשביל זה TN באמת יותר מוצלח.

יש לא מעט מסכים טובים בגודל 19' המבוססים על MVA או IPS בטווח מחירים של 2000+... אליהם אני מתכוון ב"אותה רמה".

אולי זה רק אני, אבל אתה נשמע כועס מאיזושהי סיבה... תוריד הילוך, קח את זה באיזי - זה רק דיון בפורום :cool2:

פורסם

יש לא מעט מסכים טובים בגודל 19' המבוססים על MVA או IPS בטווח מירירם של 2000+... אליהם אני מתכוון ב"אותה רמה".

אולי זה רק אני, אבל אתה נשמע כועס מאיזושהי סיבה... תוריד הילוך, קח את זה באיזי - זה רק דיון בפורום :cool2:

אם כבר אתה רוצה להשוות איכות של צגי 19" ב-2000 ש"ח לעומת צגים יקרים יותר ב-35 עד 50% באותו גודל, בוא נעשה אנלוגיה למרות שהיא אינה שייכת לתחום המחשבים - האם מכונת כביסה AEG שעולה 4000 ש"ח תציע אותה איכות ייצור, פעולה ואמינות כמו מכונת כביסה של Miele שעולה 5800 ש"ח? ברור שלא...

דוגמה נוספת: האם מזגני אינוורטר של Elco מציעים אותה איכות וחיסכון באנרגיה כמו מזגני אינוורטר של Daikin או Mitsubishi Electric ? גם זו דוגמה נוספת ומובהקת שלא תמיד מה שזול יותר מציע אותה איכות עבודה.

בעניין של תועלת מול עלות זה כבר עניינו של כל צרכן האם הוא יהיה מוכן להתפשר באיכות ומי שיכול להשקיע יותר יקבל תמורה הולמת יותר לאורך זמן רב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים