פורסם 2002 בדצמבר 423 שנים יש איזה תוכנה או משהו כזה?יש לי לוח אם של MSI שמבוסס על KT400 קוראים לו KT4Vאם מישהו מכיר דרך להגיד לי
פורסם 2002 בדצמבר 423 שנים לדעתי כדאי לך להעיף את המאוורר הרועש הזה ולשים במקומו אחד שקט יותר, אבל אם אתה רוצה להשקיט את הדלתא אתה צריך לחבר פוטנציומטר בטור איתה, או נגד קבוע שיוריד את המתח ל-7 וולט (שאת עוצמתו אתה יכול לחשב בעזרת התוכנה שלי שנמצאת במדור ההורדות של האתר).
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר אם אני לא עושה אוברקלואקלאיזה מאוורר אני יכול להחליףיש לי בבית מאוורר 80 ממ אבל הוא ממש חלשדרך אגב המעבד זה AMD 2700+ החדש
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אם אתה לא עושה אוברקלוק יכוללת להסתפק בוולקנו 6, אבל זה החלטה שלך, קח איזה ג'נריי
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני שמתי מאורר של TT שעושה 31 DBA 37 DFMבנתיים לפי הביוס המעלו על 37אבל לא העליתי שום מערכת הפעלה על המחשב עדיין ככה שאני לא יכול לבדוק בוודאות ......
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אם אני לא עושה אוברקלואקלאיזה מאוורר אני יכול להחליףיש לי בבית מאוורר 80 ממ אבל הוא ממש חלשדרך אגב המעבד זה AMD 2700+ החדשעד כמה חלש ? כי ה AX7 מסתדר עם מאווררים חלשים עד 20CFM שזה אומר בערך 700 סיבובים
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני שמתי מאורר של TT שעושה 31 DBA 37 DFMבנתיים לפי הביוס המעלו על 37אבל לא העליתי שום מערכת הפעלה על המחשב עדיין ככה שאני לא יכול לבדוק בוודאות ......טמפ' מעולה.בעומס או מנוחה?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני שמתי מאורר של TT שעושה 31 DBA 37 DFM בנתיים לפי הביוס המעלו על 37אבל לא העליתי שום מערכת הפעלה על המחשב עדיין ככה שאני לא יכול לבדוק בוודאות ...... טמפ' מעולה. בעומס או מנוחה? אפשר להעמיס על המערכת בביוס? לא ידעתי... הוא לא התקין שום מערכת הפעלה... :
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אם המאורר מחובר ללוח אז יש תוכנה בשם smartfan (אני חושב שזה השם) שמסוגלת לשנות את המהירות הסיבוב של המאוררים (בתנאי שיש לזה תמיכה בלוח)
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני שמתי מאורר של TT שעושה 31 DBA 37 DFM בנתיים לפי הביוס המעלו על 37אבל לא העליתי שום מערכת הפעלה על המחשב עדיין ככה שאני לא יכול לבדוק בוודאות ...... טמפ' מעולה. בעומס או מנוחה? אפשר להעמיס על המערכת בביוס? לא ידעתי... הוא לא התקין שום מערכת הפעלה... : :-[ :-[ :-[ :-[ לא שמתי לב
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר אם המאורר מחובר ללוח אז יש תוכנה בשם smartfan (אני חושב שזה השם) שמסוגלת לשנות את המהירות הסיבוב של המאוררים (בתנאי שיש לזה תמיכה בלוח)בבקשה חפש לי את התוכנהאו את שמה המדויקאני חייב אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.