עבור לתוכן

או קיי יש לי 2 דגמים סופיים של לוחות! מתלבט. עזרה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה קרה כמה אפשר להיות מגעילים?

כל האשכול הפכתם לזה..

מה אתם מניאקים? לא כולם מושלמים אתה רואה שעצבנתי אותך אל תגיב וזהו מילא זה היה אשכול שלך

פשוט תמשיך להודעה הבאה מה ההנאה הזאת בלרדת עליי?

פעם ראשונה שלי בפורום הזה למה כככה?

אפילו אף מנהל לא סגר לכם את זה אני לא יודע למה..

רק בגללכם אני לא הולך לכתוב פה יותר..

האנשים פה דוחים ומגעילים וג אם אתם הייתם לפניי קנייה של פעם ב.. (מה לעשות לא כולם עשירים כמוכם)

הייתם משתגעים עם הלוח הזה.. אני הולך לקנות את זה וכמה שניפ טובות אני לא הולך להחליף

רציתי להיות בטוח..

שלום

פורסם

:elkgrin:

תראה, אם היית בגישה אחרת היו שמחים לעזור לך, אבל התעקשות למרות עיצות שניתנות לך וניג'וס מסיבי לא יהוו את הדרך לקלב הפיתרון אמנשים שבסה"כ עוזרים מהתנדבות ומרצון.

פורסם

mj מה אתה עושה כל ך הרבה רוח כולך פוזות

אל תיכתוב בפורום למה אתה עושה טובות למישהו עוזר פה למישהו

אתה רק שואל קושיות כל הזמן אז צר לי להגיד לי עכשיו זה לא פסח

אף אחד לא מנסה לרדת עליך ואבל שאתה מזלזל ככה באנשים זה מעצבן

לפחות תגיד לדינו תודה ותשאל מישהו אחר כל שנייה אותה שאלה אמרו לך זה יותר

טוב אז תפנים ותבין ותקנה תבין אף אחד כאן לא חייב לך כלום אנשים רוצים לעזור להגיד לך מה הם מבינים

לא רק אחד אמר לך שזה יותר טוב ובנוסף לכך פתחת שתי אשכולות בשביל זה שבשתי תשובות כבר יכלת לסגור את

האשכול הראשון ולבין שזה יותר טוב.

שמעאני לא מנסה לרדת עליך אני עושה את זה לטובתך שתלמד לעתיד תלמד להקשיב ולהעריך מה אנשים אומרים לך מה הם מבינים.

פורסם

אמנם אני לא המנהל של הפורום הזה, אבל dino וסייבר טק, תרגיעו.

הבנאדם שאל שאלה, נכון, הוא שאל את אותה שאלה בהרבה מובנים- אבל גם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם את ההשתלחות הזאת בבחור,

זה לא שאתם חסינים מטעויות (לדוגמא dino שאוהב להגיד כל פעם שהוא קונה מהחנות של דוד שלו והכניס את המפרט העתידי שלו לסתם הודעות לא ממש קשורות)

פורסם

אתה יודע מה אולי אני קצת מגזים.

אני לא יודע מה דינו עושה וזה גם לא ענייני פשוט זה מעצבן שהוא שואל אותו שאלה מליון פעם

ופותח את אשכול בשביל זה מה הייתה הבעיה בלהשאר באותו השקול מה לא נאה לו אחרי 9 תשובות האשכול.

מה הבעיה להמשיך את הדיון שם אני לא מביו.

בכל מקרה אם פגעתי מצטער אבל זה פשוט מרגיז מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים