עבור לתוכן

מה דעתכם על 7900gs מתוצרת club-3d? (מצורף לינק ישיר )

Featured Replies

פורסם

עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה.

מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה?

http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en

פורסם

השאלה היא באיזה מחיר אתה קונה אותו...?

פורסם

אם את האמת הייתי הולך על X1900PRO 256 [הם כמעט אותו מחיר]

או מוסיף עוד קצת והולך על X1950XT 256 [אם אני לא טועה הוא יותר חזק מ7900GS

פורסם

X1950XT חזק בהרבה - אם אין לך בעיה ללכת על המחיר הזה אז אין ספק לגבי ההחלטה.

הקירור שם הוא הסטנדרטי של NVIDIA ל-GS - לגבי ה-BUNDLE. תעשה חיפוש באתרי קניות ותראה עם מה הוא בא

הכרטיס הזה הוא חיה ביחס ביצועים/מחיר :pissed:

פורסם

לא הייתי מסתכן וקונה מפלונטר הם עושים בעיות עם האחריות...

פורסם
  • מחבר

במידה ויכולה להיות חריגה של 60~100ש"ח תוכל לקנות את X1950P

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GC-HV195PG3-D3&affiliate=zap

במידה והגעת לTop limits של ההשקעה 7900GS יעשה את העבודה בנאמנות

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7900GS-256&affiliate=zap

אידיוט מי שקונה מפלונטר -עסק שפשט את הרגל פעמיים .

ומי שטיפש מספיק לקנות מוצר כל כך יקר מחנות שפשטה את הרגל פעמיים אזי בהחלט מגיע לו

לקבל את כל ה-''שטרודל עד העצם ".

ואם מישהו כאן יערער על העובדות שציינתי ,אז אני פשוט אפרסם כאן פרוטוקול מקורי של בית משפט שנימצא ברשותי (בעקבות תביעה שנאלצתי להגיש נגד ספק של פלונטר אחרי שהתברר לי שאני לא יכול לממש אחריות ישירות מול פלונטר בגין מוצר שקניתי והתברר כפגום ).

הערה :מובן שזכיתי בתביעה והספק אולץ להחליף את המוצר

פורסם
  • מחבר

השאלה היא באיזה מחיר אתה קונה אותו...?

1090 מחיר טוב?

פורסם

"ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח "

זה ממש לא נכון כי יש קבלים על הלוח של כרטיס המסך והיצרנים הזולים מישתמשים בקבלים זולים שמתחילים להיתנפח אחרי שנתיים שלוש בלבד... תנסה ליקנות כרטיס מסך של חברה טובה ומוכרת כמו גיגה בייט אסוס לידטק XFX......

וגם אני לא ממליץ לקנות אצל פלונטר מאחורי החברה עדיין נימצא אותו יריב נחשון שפשט את הרגל ופשוט פתח את העסק מחדש

על שם בעלי עסק אחרים אבל בפועל הוא מנהל אותו ומועסק בו.

גם אני זרקתי לפח ציוד יקר שקניתי אצלו בתקופה שהעסק ניסגר והיגעתי לרמת גן לקבל שירות ולא היה שם עסק יותר...

פגשתי שם עוד אנשים מומרמרים שנתנו ציוד לתיקון והעסק ניסגר והציוד נעלם עים הסגירה והיו כאלה שקנו מחשבים ולא קיבלו אותם מעולם.

אולי המצב שם היום יותר טוב אבל תחשוב טוב ליפני שאתה קונה כי לא חסר מקומות אחרים ליקנות בהם.

TASCAM

פורסם

1090 מחיר טוב?

איפה ראית 7900GS ב1090 שקל ??

פורסם

יש 7900gs של לידטק באותו מחיר,הבאנדל של לידק יותק טוב וגם הקירור שלהם יותר טוב,האחריות של לידטק לשנתיים ושל club3d רק לשנה.

אז לא נראה לי שה club 3d שווה בכלל.

פורסם
  • מחבר

"ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח "

זה ממש לא נכון כי יש קבלים על הלוח של כרטיס המסך והיצרנים הזולים מישתמשים בקבלים זולים שמתחילים להיתנפח אחרי שנתיים שלוש בלבד... תנסה ליקנות כרטיס מסך של חברה טובה ומוכרת כמו גיגה בייט אסוס לידטק XFX......

וגם אני לא ממליץ לקנות אצל פלונטר מאחורי החברה עדיין נימצא אותו יריב נחשון שפשט את הרגל ופשוט פתח את העסק מחדש

על שם בעלי עסק אחרים אבל בפועל הוא מנהל אותו ומועסק בו.

גם אני זרקתי לפח ציוד יקר שקניתי אצלו בתקופה שהעסק ניסגר והיגעתי לרמת גן לקבל שירות ולא היה שם עסק יותר...

פגשתי שם עוד אנשים מומרמרים שנתנו ציוד לתיקון והעסק ניסגר והציוד נעלם עים הסגירה והיו כאלה שקנו מחשבים ולא קיבלו אותם מעולם.

אולי המצב שם היום יותר טוב אבל תחשוב טוב ליפני שאתה קונה כי לא חסר מקומות אחרים ליקנות בהם.

club-3d ניחשבת כחברה אמינה שמישתמשת בקבלים איכותיים ? (ככול הידוע לי זאת חברה ארופאית )

לגביי הנפילה שלך עם פלונטר , בהנחה שיש לך את כל הקבלות והמוצר עדיין באחריות , לא ברור לי מדוע לא תבעת את מימוש האחריות מהספקים עצמם .

הרי שעל פי פסיקת בית המשפט ,הספק אחראי באותה מידה כמו החנות שרכשת ממנה ולכן הוא לא יכול להתחמק בטענת הסרק (שגם לי הספק ניסה למכור לי ) שפלונטר חייבים לו כסף ולכן הוא לא רואה את עצמו מחוייב לתת שירות ואחריות ללקוחות של פלונטר.

מדהים שעם כל התכניות כמו כולבוטק ושומר מסך עדיין פושטי רגל סידרתיים כמו יריב נחשון יכולים להמשיך במעלליהם ולהמשיך לדפוק את הספקים שלהם מצד אחד ואת הקונים מצד שני.

אני יכול להבין זיכרון קצר ותמימות של קונים מתחלפים (מכירים את הביטוי :"פריארים לא מתים ,רק מיתחלפים" ?) ,אבל נישגב מבינתי איך יכול להיות שישנם ספקים שזאת העבודה שלהם והם בכל זאת כל כך מטומטמים שהם ממשיכים לעבוד עם אותם פושטי רגל סידרתיים שדפקו אותם או את הקולגות שלהם ,בעבר.

[glow=red,2,300]פעם עקרב ,תמיד עקרב.[/glow]

פורסם
  • מחבר

יש 7900gs של לידטק באותו מחיר,הבאנדל של לידק יותק טוב וגם הקירור שלהם יותר טוב,האחריות של לידטק לשנתיים ושל club3d רק לשנה.

אז לא נראה לי שה club 3d שווה בכלל.

תוכל לפרט מה בדיוק יש בבנדל של לידטק?

במה הקרור עדיף ?

ודרך אגב גם האחריות של club-3d היא לשנתיים.(אני אומר זאת בוודאות לאחר שבדקתי)

פורסם

לגיגה בייט ואסוס 3 שנים אחריות זה אומר משהוא על הקבלים שלהם !

TASCAM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים