פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אני זומם כבר הרבה זמן להחליף לעכברוש שלי את הLED האדום שהוא בא איתו (אותו LED שעוזר לעיינית לקרוא את התנועה)העכברוש האשם במחדל הוא Logitech Mx510.השאלה שלי אם יש למישהו פה מדריך (או לינק) לאיך לעשות את זה הכי יעיל, ואם LED ירוק חזק שווה ערך לLED האדום? :s05:
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אדום לא שווה ערך לאדום אבל אני מבטיח לך שאם תשים לד ירוק לא יקרה כלום. עליי.לא צריך מדריך בשביל זה. אתה מחמם את ההלחמה של הלד על הPCB וברגע שאתה יכול להוציא את הלד אתה מוציא אותו. עד עכשיו הגיוני, לא?אתה לוקח את הלד הירוק ותוקע במקום הקודם שהוצאת ומלחים. סיימת.אבל הכייייי חשוב זה לשים לב לקוטביות (ה + וה -).אה.. כן.. אתה גם צריך לכוון אותו טוב לעדשה הזאת שדרכה יוצא האור כדי שזה יהיה בדיוק כמו שזה היה עם הלד האדום.בהצלחה.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים אני חושב שזה לא כל כך בטוח כי העינית לא מכובנת של עוצמת אור אחרת אולי תצתרך לחוון את הרגישות של העינית אני לא יודע איך אולי יש שם איזה פוטנציומטר
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים לפי מה שאני יודע לא אמורה להיות בעיהיש כאן מוד מצולם באתר של מישהו שהחליף מלד אדום ללד כחול ככה שגם ללד ירוק לא אמורה להיות בעיה
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מה??? מה הקשר של ה"רגישות של העין"???אחי, תחליף =] בלי לדאוג אבל כמו שאמרו מקודם! שים לב ל+ ו-!!!!אני החלפתי את הלד שלי לכחול. MX700 והוא עובד כמו שור =]http://www.live-studios.com/DVPC/gallery.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.