עבור לתוכן

uberoptions=זהב לבעלי עכברי לוג'יטק

Featured Replies

פורסם

טוב, בשנים האחרונות אני משחק במשחקים רק עם עכברי לוג'יקט ובעיקר עם העכבר הטוב בעולם MX1000 מרובה הכפתורים. מה שמרגיז זה שמשחקים רבים לא מאפשרים לך להצמיד פעולות לכל הכפתורים בעכבר. זה מרגיז, נכון? הדרייברים של לוג'יקט דפוקים ולא מאפשרים לך לקבוע יותר מפרופיל יחיד מה שאומר ששינוי משחקים מחרבן את כל העסק ועולה על העצבים. לוג'יגיימר מת כבר זמן מה ולא עובד על דרייברים מהשנה וחצי האחרונים. בשבוע שעבר החלטתי שנשבר לי. לאחר שעה של חיפודים קדים בגוגל מצאתי את uberoptions שעובד כמו גדול. במקום תוכנה נפרדת הוא פשוט פותח אופציות נוספות המוחבאות בדרייברים הרגילים כמו היכולת להצמיד פרופיל פעולות שונה לכל קובץ EXE במחשב מה שמאפשר פרופילים שונים עבור כל משחק/תוכנה/דבר שאתם משתמשים בו מה שממש מועיל במשחקים כמו וורלד אוף וורקראפט שם אני יכול להצמיד את כל הפעולות הדורשות זמן תגובה מהיר לכפתורים הרבים של העכבר. ללא ספק שיטת המשחק הטובה ביותר.

פורסם

הממ נחמד..

תודה

פורסם

וקיים בדרייבר של לוג'יטק

אין לי מושג על איזה גירסא אתה עובד אבל על 2.7 יש יכולות להצמיד סידור כפתורים לקובץ EXE

פורסם
:o
פורסם
  • מחבר

וקיים בדרייבר של לוג'יטק

אין לי מושג על איזה גירסא אתה עובד אבל על 2.7 יש יכולות להצמיד סידור כפתורים לקובץ EXE

זה לא אמור להיות קיים. יכול להיות שהורדת במקור גרסה לא רשמית של הדרייברים. בדרייברים האחרונים בכל מקרה האופציה הזאת לא קיימת. התוכנה הזאת מחזירה אותם

פורסם

תודה אחי לפני יומים קניתי g7

פורסם

וקיים בדרייבר של לוג'יטק

what he said

פורסם

אני בספק אם הגירסא שבאה על הדיסק דרייברים של העכבר פרוצה או משהו...

פורסם

:s05:

נראה לי אתה טועה טיפה...

יש אפרות לקבוע כמה פרופילים שאתה רוצה ב setpoint של לוג'טק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים