פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים רציתי לדעת מה זה הכרטיסים האלה מבית 3D Labs וIntergraph/ Intense3D/ Newtek שהם יקרים כל כך... במה הם טובים ומה הם יכולים לעשות שה9700 לא?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הם יודעים להכין עוגות נפלאותהרדאון לא יודע להכין עוגות בכללבגלל זה אני לא קונה אותו
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הכרטיסים האלה הינם כרטיסים מקצועיים לשוק הגראפי המקצועי לעבודות גראפיות מקצועיות.הם בעיקר להכנת עצמים ודברים זזים בתלת מימד בזמן אמת.מה שהראדון לא מסוגל הוא לא מספיק חזק לצרכים כאלווהם לא מתאימים לצרכים ביתיים..
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הם יודעים להכין עוגות נפלאות הרדאון לא יודע להכין עוגות בכלל בגלל זה אני לא קונה אותו LOL :lol: ובקשר לנושא: גם מטרוקס בשוק במקצועי אבל זה לעריכת וידאו והם יקרים כל כך בגלל שהם מתאימים לחברות גדולות ולא לצרכן הפרטי (הייתי חייב לרשום משהו שקשור לת'רד אם לא היו מוחקים לי את ההודעה)
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הם יודעים להכין עוגות נפלאותהרדאון לא יודע להכין עוגות בכללבגלל זה אני לא קונה אותו tהוצאת לי את המילים מהפה.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מה ההבדל באמת בין כרטיסים מקצועיים לבין כרטיסים ביתיים כדוגמת הרדאון 9700 PRO?ואם הכרטיס המקצועי טוב לעריכה גרפית, אז למה שהוא לא יהיה טוב במשחקים? " " הביתי " למשחקים " " " " " " לעריכה גרפית?זה בגלל המחיר?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים חלק עיקרי בהבדלים הוא בכלל בדרייבר ולא בכרטיס עצמו.הם מסוגלים לטפל בו זמנית במספר חלונות בלי פגיעה בביצועים שהיתה מתרחשת עם הדרייברים הטיפשים יותר.יש להם בד"כ גם איכות תמונה גבוהה יותר ובעבר גם דיוק צבע גבוהה יותר אבל אין לזה משמעות היום כאשר R300 ו NV30 מתתמשים ב 128 ביט נקודה צפה.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים הם יודעים להכין עוגות נפלאותהרדאון לא יודע להכין עוגות בכללבגלל זה אני לא קונה אותו tהוצאת לי את המילים מהפה.ואתה הוצאת לי את העוגהתחזיר אותה מהר או שאני קורא למשטרהקדימה!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.