פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הי ,כמו שאתם בטח יודעים, היום קיבלתי את הוולקנו +7, התקנתי אותו ועשיתי OC למעבדשלי ל900 (6x150) . הוולקנו מטפל יפה במעבד ומשאיר אותו בחום ממוצע של 30 מעלות .לוח האם לעומת זאת כבר מגיע לחום של 40 (32 לפני ההאצה) מעלות . נסיתי לכוון מאוורר לכיוון הציפסט הראשי ,שגם לאחר ההאצה נשאר קריר , אבל זה לא עזר ... נגעתי בזכרונות והם גם די קרירים . אז איך אני יכול לקרר את הלוח-אם ? :-\
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אתה צריך לקרר את כל המארז בצורה טובה יותר, קרא את המדריך לאיוורור המארז ותוסיף עוד מאווררים.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מחבר יש לי מאוורר שמוציא אוויר מאחורי המארז למעלה .בתוך המארז יש לי על המעבד - וולקנו ,על הכרטיס מסך 2 מאווררים שמכוונים לכיוון הכרטיס (ומאוורר בתוך הספק שמוציא אוויר החוצה) .איפה כדאי לי לשים עוד מאוורר(ים) ?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מתחת להרד דיסק אמור להיות מקום למאורר אחד במצב הטוב לשניים וכבר אמרו לך לקרוא את המדריך ....
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר קראתי את המדריך לפני שפתחתי את הת'רד ... : אפשר לעשות חורים למאוורר בצד המארז - לא בעזרת מקדח כוס אלא בעזרת מקדחה רגילה ולקדוח מספר חורים ? זה ייתן אפקט דומה ?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר טוב אז ...שמתי מאוורר מתחת להארד דיסק - מכניס אוויר .ומאחורי המארז מאוורר שמוציא אוויר + סידור כבלים - בנתיים הורדתי 8 מעלות ! למרות שהשיפור הוא גדול מאוד , אני רוצה להוריד אותו בעוד 3-4 מעלות , הלוח שלי בטמפ' של 32-33 מעלות .יש עוד רעיונות ?(תודה רבה ל : Component ול - Bug2000 :smoke: )
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים 8 מעלות ממש יפה הלוח אם שלך ב 32 זה ממש נחמד שלי ב 30 אני לא ממש רואה למה אתה צריך להוריד עוד טמפ' כי הטמפ' ממש בסדר
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר איזה לוח-אם יש לך ? (אולי תמלא על הדרך את המפרט? ) אני יודע ש40 מעלות זה קריטי ללוח-אם , אז אני רוצה להתרחק מזה כמה שאפשר . מישהו יודע מה הטמפ' הקריטית ללוח-אם שלי ?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים איזה לוח-אם יש לך ? (אולי תמלא על הדרך את המפרט? ) אני יודע ש40 מעלות זה קריטי ללוח-אם , אז אני רוצה להתרחק מזה כמה שאפשר . מישהו יודע מה הטמפ' הקריטית ללוח-אם שלי ? אני יכול להגיד לך שיותר מ40 זה לא בריא ללוח..
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים איזה קירור יש לך לצי'פסט?אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול לקנות לו מאורר 40 ממ חדשאו לקנות לו איזה קריסטל/בלו אורב
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים איזה קירור יש לך לצי'פסט?אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול לקנות לו מאורר 40 ממ חדשאו לקנות לו איזה קריסטל/בלו אורב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.