פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני מחיפה ו ממש לא חרא לי פה ו לנושא אין לי שום רעיון אם אתה רוצה שפור אז תקנה או HSF או גריז הטרמי
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים חחחח נראה לי שהוא התכוון שזה חרא שהוא היה בצפון וחזר כי הוא היה יכול לקבל ממך את המשחה..... ולא שהצפון חרא
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר מצאתי עכשיו באתר של זיגזג חבילה של 2 גרם ב11 שקלכשאני יהיה באיזור אני יקנהחחחחחחח......לא התכוונתי שחרא שם פשוט אם היה לי שם אינטרנט היית יכול לתת לי קצת משחה........לא נוראאני יסע לזיגזג
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר אני צריך רק למעבד הזה......לא שווה להשקיע כל כך הרבה כסף על משחה...עדיף כבר להשקיע בקירוראני גם רוצה לחסוך כסף לhardcano
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני לא בטוח בקשר לאיכות של המשחה הטרמית הזו, הרי היא זילה בצורה משמעותית מכל משחה אחרת.אולי היא לא שווה יותר מהפד הטרמי שקיים כבר? אפשר לשאול איזה Hardcano אתה מתכונן לקנות?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים yot למה היא זולה כי זה רק 2 גרם הם לא יכולים לעשות את זה יקר! חוץ מזה הגריז הזה של Thermaltake thermal אז הוא לא רע זה בטוח!
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר המשחה היא Thermaltake thermal greaseרוב המוצרים של Thermaltake איכותיים אז למה שהמשחה לא תהיה טובה?נראה לי שאני יקנה hardcano 2 כי יש לו שני חיישנים.....אבל הוא הולך להיות שחור ;D
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים hardcano 2 שחור אני רק חושב על זה נשמע יפה אה כן בכמה שניות קודם כתבתה שהגריז הזה טוב כי הוא של TT ^^
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר הhardcano 2 לא בא בצבע שחור אבל הוא יהיה בצבע שחור מט משהו פ33ה!אם הוא לא יהיה שחור הוא לא יתאים למארז...מישהו ניסה כבר את המישחה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.