פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים אפשר לקבל את ההוראות?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר בטח אחי ..קחhttp://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Cool_N_Quiet_Installation_Guide3.pdf
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים עובד לי אבל הסלד של המקרור לא אמור לרדת?הייתי אמור לשנות משהו במאוורר? כי בסך הכל עדכנתי את הדריברים של המעבד...האו באמת על 1000MHZ במקום 2200.... אבל שוב הסל"ד של המעבד לא ירד....?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר איזו תוכנה אפשר לראות את החום של המעבד? ועל כמה מומלץ שמעבד AMD 4200 DUAL יהיה בערך?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים ^יש תוכנת ניטור שמגיעה עם הלוח. דרך אגב cool n' quiet לא יעבוד שהמעבד באוברקלוק.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר אני האחרון שידע לעשות אוברקלוק בלי להרוס משהו תאמין לי ככה שהוא רגיל כרגע חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.