פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים יש שחור..וכל חנות שהלכתי אליה שאלתי על מסכים של LG אמרו שהשירות גרוע... לא שהמסכים לא טובים.. אבל השירות גרוע..
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים 'צטער אם אני סוטה מהנושא, אבל זה נכון(מדעית, או לפחות בדוק) שמסגרת שחורה פוגעת פחות בעיניים ממסגרת כסופה? נשמע לי קצת מטופש.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים 'צטער אם אני סוטה מהנושא, אבל זה נכון(מדעית, או לפחות בדוק) שמסגרת שחורה פוגעת פחות בעיניים ממסגרת כסופה? נשמע לי קצת מטופש.ממש לא נראה לי.. אם זה היה ככה אתה לא חושב שהוא מייצרים רק עם מסגרות שחורות?אולי זה יותר טוב שזה בשחור מבחינת הניגודי צבעים שהמסך מציג כי על שחור רואים את כל הצבעים הכי ברור מאשר על צבע בהיר יותר.ועדיין זה לא ממש משנה כי גם אם המסגרת תיהיה ממש ממש בהירה.. יש עדיין את הפער של הצל של בין הזכוכית לבין הפאנל של המסך וזה לא ממש משתלבש עם המסגרת. הצל שחור..לפחות ככה נראה לי... אני לא מדען או משו :-X
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אם כבר שחור זה פחות טוב ורק בגלל שעל הצבע השחור של המסגרת הפנימית יותר של המסך רואים את ההשתקפות שמציג המסך יותר בבירור לעומת צבע כסוף אבל זה ממש שטויות...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים טוף... מקסימום נצבע.lol, לא הייתי מעז לעולם אבל אני מניח שיש טכניקות מתאימות ...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים lol, לא הייתי מעז לעולם אבל אני מניח שיש טכניקות מתאימות ...איזה טכניקות? לוקחים כמה כאלו וצובעים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.