עבור לתוכן

אני יודע שהרבה חוות דעת אבל למעט יש ..ViewSonic VX922

Featured Replies

פורסם

אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים:

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm

ב2 מילים:

רוצו לקנות

עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר ....

רציתי 2ms היו לי כמה אופציות:

Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI

CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI

או ה VIEWSONIC המדובר

בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל..

במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בין המסכים ממש רואים במשחקים בסרטים ווינדוס פחות אבל הצבעים המדהימים מורגשים בקלות המחשב דיי דומה ד"א...

המסך אומנם בעיצוב דיי מכוער הקטע התחתון שלו לא אהבתי אותו אבל למי אכפת הוא מעניק לי את החוויה האולטימטיבית הצבעים חיים מעין כמוהם , המשחקים נראים מושלמים עם כרטיס מסך מעפן READON 1600PRO למשל NFS הכל על HIGH או AGE OF EMPIRE .

בקיצור חבר'ה לא סתם המחיר מדגדג את ה2000 ש"ח אבל כל שקל שווה ואני מרוצה עד הגג ואני ממש ממש ממש ממליץ...

הבאסה היחידי הוא שהקונטרסט נמוך 1:650 אבל ככה זה ברוב ה2ms אם לא בכולם ... בחפיף לא מורגש לפחות לא אצלי

תהנו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים