עבור לתוכן

בעיה עם זכרונות חדשים שחוברו ללוח אם

Featured Replies

פורסם

זה בשביל חבר שלי לא בשבילי, אין לו משתמש :) תנסו לעזור לו אני לא הצלחתי

אוקיי יש לי זכרונות חדשים

אלו הזכרונות - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284

עכשיו הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שצריך לסדר את הוולט של הזכרונות מהביוס אם זה עושה בעיות [במקרה שלי עולה לווינדוז ואז עושה מסך כחול וריסטרט] ולעלות את הוולט לזכרונות ללפחות 2.7 - 2.9 אם זה לא עושה את זה אוטומטית.

קיצר עברתי בביוס וחיפשתי בהכללל ולא ראיתי שום דבר שקשור לוולטים של 2.0 או משהו בסגנון ושום דבר שקשור ל MEMORY

הנה הלוח אם שלי - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1939&ProductName=GA-K8N51GMF-9

עזרה בבקשה אנשים, מה אני עושה בדיוק כדי לעלות את הוולטים ואיך ?

ד''אג הביוס שלי הוא דיי סטנדרטי של ג'יגבייט עם מסך כחול וכיתוב צהוב אם זה עוזר.

אני מצליח להפעיל את המחשב כשהם בדיואל אבל אחרי כמה זמן זה עושה לי מסך כחול וריסטרט, וכשאני מנסה להריץ בדיקת מארק זה סוגר את זה באמצע הבדיקה ונותן לי לשלוח דף שגיאות.

כשהם בדיואל אז זה 128MB , אז הפרדתי אותם, שמתי את שניהם אבל שהם לא יעבדו בדיואל וזה עובד על 64MB , ואז זה עבד סבבה והריץ לי בדיקת מארק והכל טוב.

השאלה שלי היא איך אני מעלה את הוולט[אני צריך את הדבר הספציפי בביוס למה כבר חיפשתי ולא מצאתי כלום]

ובמידה ואי אפשר האם כדאי לי להשאיר אצלי את הזכרונות ולעבוד בג'יגה אבל כשהם לא בדיואל, או להחזיר אותם?

אני מקווה שכן אפשר להעלות את הוולטים וזה יסתדר.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

תנסה CTRL+F1 לקבלת פונקציות מתקדמות ולהיכנס לכותרת של זכרונות.

פורסם

תנסה CTRL+F1 לקבלת פונקציות מתקדמות ולהיכנס לכותרת של זכרונות.

זה אני עם הבעיה

עשיתי את זה, וזה פתח לי אפשרויות אבל גם שם לא ראיתי משהו שקשור לזכרון או להעלאת הוולטים.

אפשר את הדבר הספציפי שם שאני אמור לעשות את זה?

ד''אג, שווה לי להישאר עם הזכרונות ב1GB SUNGLE CHANNEL 64MB? או להחזיר אותם לבנאדם ולקנות 2 אחרים שיעבדו בדיואל עם 128MB?

פורסם

מישהו? :\ זה דיי דחוף

פורסם

תחפש משהו בסגנון

frequency,volttage,timing

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים