פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים היי אני מחפש מידע על מנועי צעד איך לבחור מהם, איפה לקנות איך מפעילים ומה הפרמטרים.אני בונה איזה רכיב שיסובב משהו והדגש הוא על דיוק (עשירית מעלה) ולא על מהירותמישהו יכול לעזור?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מנוע צעדים המכונה בלעז step motor, הינו מנוע הנע מספ' מעלות קבוע לפי בחירתך. ישנה אפשרת לחבר אותו למחשב, אם יש לך את המתאם המתאים ותוכנה שניתן לחפש בגוגל. עם המנועי הצעדים שאני עובד כל לחיצה שווה לשתי מעלות והם מדוייקים להפליא. בקשר למהירות אין לך מה לדאוג.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים לדעתי כל חנות אלקטרוניקה שמכבדת את עצמה צריכה שיהיה ברשותה בנוע צעד.כשאתה קונה את המנוע תבדוק את הרזולוציה שלו כך תוכל להתאים אותו לצרכים שלך.אם אתה צריך 10 מעלות אז תקנה מנוע מתאים מכיוון שהוא עולה פחות מאשר מנוסע עם רזולוציה קטנה יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מנוע מדוייק בהפרשים קבועים. עובד על אלקטרו מגנט. בכל כונן אופטי יש כזה. (או מצלמת אבטחה) אולי זה יעזור
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר מה שאני צריך זה עשירית מעלה (לא 10 מעלות) ולפי מה שראיתי זה דורש איזה gear,וגם כן אני צריך איזה חיווי חזרה בקשר לכמה סטפים באמת עשיתי...אתה מכיר חנות טובה ששווה לקנות בה משהו כזה באזור המרכז, ואם אפשר אז להתייעץ עם המוכר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.