עבור לתוכן

שאלות לגבי L1970HR - המסך נקנה..

Featured Replies

פורסם

ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו.

המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ;))

זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים.

עכשיו, יש לי כמה שאלות:

1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה..

2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות?

3. איזה מן שתי הכבלים שהגיעו לי עם המסך הוא DVI? יש את האנלוגי לפי מה שהבנתי ואת הדיגטלי, האנלוגי זה זה עם הכחול? והדיגטלי השחור והגדול יותר?

והמוכר הזה אמר לי שהתקן עולמי של פיקסלים שרופים זה מ5 ומעלה, ולא 3 כמו שאמרו לי.. אבל בקטנה..

עשו לי הנחה גם בדרך של 100 ש"ח, ככה שיצאתי טוב.

תודה לכולם.

פורסם

קודם כל תתחדש

1. נסה דרך התוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך.

2. ניסית את dead pixel buddy?תריץ חיפוש ותבדוק את זה בצבעים שונים.

3.http://www.zpluscable.com/images/products/cmd1889-dvi-end.jpg

אמורים להיות 29 פינים.

שוב, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

כן, התבלבתי, התכוונתי לDPB - הרצתי בכמה צבעים ואני רואה כמה נקודות אבל זה לא ממש ברור לי אם זה נקודות או סתם לכלוך, בכל אופן אני רואה בבירור שתיים.

וכן, חיברתי את הכבל הנכון, השחור הזה - יכול להיות שבגלל זה אין לי אפשרות להעלות את הקצב רענון?

פורסם

1. אם זה חדש וזה לא מתערבב עם שום צבעים, אז יש סיכוי גדול שאלו פקסלים מתים (נסה להפעיל את הפיצ'ר של החלפת צבעים בלי שתצטרך ללחוץ, ולהתרכז ממש טוב באחת מהנקודות).

2. זה אמור לעבוד טוב, נסה דרך מאפיינים, הגדרות, מתקדם, צג, ושם יש לך רשימה של הרצים (כמה שיותר יותר בריא לעיניים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים