עבור לתוכן

העבדים שלנו

Featured Replies

פורסם

אז זהו, שהמדינות שבהן זה קורה, אין בהן חוקה, ואין בהן בעצם חוקים בכלל. אנשים שם מוכרים את הילדים שלהם לעבדות. התקשרות העולמית, האו"ם וכל הפלצנים עסוקים בסכסוך הישראלי-ערבי כי זה יותר "סקסי". הידעת שבצפון קוריאה יש "פלוגות" של ילדות שכל התפקיד שלהן זה לתת שירותי מין לעובדי ממשל? שבסיירה לאון שמים ילדים על סמים וכורתים להם איברים בשביל שהם יחצבו יהלומים? שבסודן מוסלמים עושים טיהורים אתניים ואונסים ילדים שחורים? שבאיראן מוציאים להורג קורבנות אונס (לא לפני שכל הבית סוהר והשופטים אונסים אותם שוב)? הכן עניין של אינטרסים והאינטרסים של המדינות החזקות וה"נאורות" לא כוללים את כל הדברים הללו. אף אחד לא רוצה להוריד מרמת החיים שלו, כולם רוצים הכל מהר ובזול וכל עוד זה כך אנשים בפינות החשוכות של העולם ימשיכו לסבול.

בחלק גדול מהמדינות שהזכרת פשוט אי אפשר לתת סיוע - צפון קוריאה כמעט ולא נותנת גישה לאו"ם למעט חלוקת מזון, בסודן עובדי או"ם הותקפו פעמים רבות (כמובן שעל ידי המיליציות המוסלמיות וממשלת סודן) והחליטו שיש גבול לניסיון לעזור לאנשים ואצל אירן ארגוני סיוע פועלים אך תקציבם נמוך. המצב בסיירה לאון ובליבריה יחסית קשה אבל מראות העבר היו חוזרים לולא האו"ם היה מתערב בין אם זה בהטלת אמברגו על ייצוא (בעיקר על יהלומי דמים) ובין אם זה פירוק לוחמים מנשקם (פירוק זה נעשה על ידי המפקדים של אותם חיילים שקיבלו שכר נאה תמורת התפקיד אך השאירו פחות נשק ברחובות).

הטענות של אנשים כלפי האו"ם נובעות מכך שהם רואים בעיקר את החדשות שנוגעות למדינתן יחד עם העובדה שמסוכן הרבה יותר לעיתונאי להיות בליבריה/סיירה לאון/סודן/צ'אד/סומליה מאשר ברשות הפלשתינאית או בישראל ולכן חלק יחסית גדול מהדיווחים מוקדש לסכסוך הישראלי הפלשתינאי.

• תגובות 42
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

אתה בעצם אומר שישראל זה המקום לעיתונאי מלחמה צפונבונים???? ;D

אתה לא חושב שכמו שאפשר להכניס צבא על רקע של רצח אתני אפשר גם להכניס צבא על רקע פגיעה בזכויות??

אפשר להסתכל על זה במבט שונה- אנחנו לא יכולים לשפוט אותם!!!!

פורסם

זכויות? איזה זכויות? לא אנחנו שמונעים מהפלשטינים זכויות ומדינה עצמאית אלא הם עצמם בכך שהם בחרו בדרך הבורות והאלימות.

פורסם

לנו הייתה שואה...וכולם חיים באשליות שזה נגמר..שהעולם למד מהזוועות שעשו לנו וזה לא יחזור על עצמו..וכיום העולם מודרני ומוסרי,ואוי ואבוי אם קורים דברים כאלו! אבל אנשים תתעוררו קיימת שואה בהמון מקומות בעולם בדיוק עכשיו והיא גם תמשיך אם אנשים לא יתעוררו...

פורסם

אין מקרה דומה לשואה שהעם שלנו עבר, ואני מקווה שגם לא יהיה.

אין ספק שעדיין יש זוועות נוראיים בעולם. העולם לא השתנה - הוא רק הפך לצבוע יותר.

הרוע האנושי קיים ובועט, וככל שהשנים עוברות - הוא רק מחלחל עמוק יותר ויותר במערכות הממשלתיות. כבר אי אפשר להבדיל בין אוייב לחבר.

פורסם

נו ו?

מה כבר יש לעשות?

בעולם הזה כל אחד דואג לתחת של עצמו.

כי בדוגרי רק ככה תשרוד.

פורסם

אני יגיד לך שלא הייתי מוותר על הטכנולוגיה שיש היום בזכות העבדים האלה,ולא על המחשב וכו' כי אלה דברים שהם מובנים מאליהם מאז שנולדתי...ואי אפשר היום לחיות בלי טכנולוגיה..אבל בוא נגיד שאם אתה או אני היינו העבדים...לא הייתה אומר "ככה זה,החזק שורד,זה טבע הדברים"...פשוט אני בטוח שאפשר למצוא את המתכות האלה ומה שהם לא עושים שמה גם בלי לעשות מאנשים עבדים...

פורסם

אין ספק שעדיין יש זוועות נוראיים בעולם. העולם לא השתנה - הוא רק הפך לצבוע יותר.

הרוע האנושי קיים ובועט, וככל שהשנים עוברות - הוא רק מחלחל עמוק יותר ויותר במערכות הממשלתיות. כבר אי אפשר להבדיל בין אוייב לחבר.

יש לי 2 מילים בשבילך - צפון קוריאה. כבר מזמן יש להם מחנות השמדה שם הם מתעללים באנשים, מרעיבים אותם, מעבידים אותם בפרך, אונסים נשים, מבתרים אנשים בעודם חיים, מרעילים, ממיתים בגז... תמציא זוועה כלשהי וזה יהיה שם. ההבדל הוא שהם לא הורגים יהודים אלא אחד את השני.

פורסם

ד"א הנאצים לפני שהם התחילו לחסל את היהודים הם קודם כל חיסלו את ה"חלשים" מבניהם

פורסם

נו ולאן נראה לך הצפון קוריאנים חותרים? העיקר העולם מתעלם.

פורסם

וכנראה שהצפון קוריאנים חותרים לזה יותר ביעילות. כל אדם במדינה הוא בעל תפקיד פראקטי -

חיילים,

עובדים (האזרחים כמעט לא מפרנסים את עצמם, אלא מהווים כוח עבודה למדינה בלבד, כמו האיכרים שהוכרחו שגדל אך ורק אופיום במקום יבולים שיקיימו אותם),

אנשי תעמולה (ביניהם הילדים של אותם האזרחים העובדים, שכל הזמן עסוקים בחגיגות, תהלוכות וריקודים לכבוד ה"מנהיג הדגול"),

ושפני הנסיונות לניסויים בנשק ביולוגי או סתם קורבנות לספק את היצר הסדיסטי של מנהלי המחנות.

כל השאר הם בגדר בוגדים ומוכחדים בשיטתיות (כולל כל קרובי המשפחה).

צפון קוריאה היא קולוניית נמלים, שמנוהלת ע"י שטיפת מוח לנאמנות עיוורת לשלטון ולשנאה עיוורת לכל שאר העולם.

פורסם

הבעיה היא לא שהם מתים כמו זבובים, אלא שהם נולדים כמו זבובים.

ירידה חדה בילודה של בני אדם נחוצה במהירות.

פורסם

יש אוכלוסיות שבהן כל משפחה משריצה לפחות 7 ילדים ואחרי זה מגדלת אותם בעוני ועל חשבון שאר העולם...

פורסם
  • מחבר

יש, זה שאתה לא יודע על זה לא אומר שזה לא דומה. גם בארה"ב בהתחלת שנות ה-40 לא האמינו מה חומרת השואה. אז במספרים בכל גנוסייד בסודן,קוסבו או רואנדה יש רק כמה מאות אלפי הרוגים וכמה מליוני פליטים ופצועים, אבל אתה לא יודע מה הזוועות שמתחוללות שם - את רוב הנשים אונסים ורק אז רוצחים, למליוני אנשים שורפים את הבית ומתעללים בהם, מבשלים אנשים וילדים בחיים (לצורך אכילה, היה מאמר ב-ynet לפני שנה על עדות אישה, מסודן אני חושב, שאנסו אותה ולנגד עיניה בישלו את שתי בנותיה הקטנות בסיר גדול בעודן בחיים. את התינוק שלה החליטו להשאיר בחיים כי לא היה עליו מספיק בשר, היא מתה חודש אחרי הראיון, שהיה במקור ל-cnn אני חושב, מאיידס).

דרך אגב, מאות מליוני בני אדם חיים בעוני ורעב נוראיים, ואם תיקח בחשבון שרובם עובדים בעבודות פרך שפוגעות בבריאותם (ואף הורגות אותם) וחולים במחלות שונות (בעיקר איידס אני מניח) - הרי שזה מאוד מזכיר את מחנות הריכוז. אני מניח שמי ששרד את מחנות הריכוז עבר תקופות הזהות בחומרתן למה שעוברים ברגע זה מאות מליוני בני אדם באפריקה.

פורסם

גם אנחנו לא ממש צדיקים בנושא, לא עוזרים לפליטים שמגיעים מאפריקה. אנחנו גם מוכרים נשקים למדינות אפרקניות שבסופו של דבר משמשים לרציחה.

אחד הדברים המצחיקים זה שעל כמעט כל דבר וכל הפגנה בארץ (תאונות דרכים, עוני, חוסר שוויון, לא חסר...) אפשר פשוט לומר "תגידו תודה שאתם לא גרים באפרקיה או בצ' קוריאה"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים