עבור לתוכן

ויסטה-על המחשב?

Featured Replies

פורסם

שווה או לא?

מפרט בצד..

פורסם

ברור ששווה!אבל אם אתה משחק משחקים כבדים מומלץ 2 ג'גיה זכרון אז תשדרג..אבל גם 1 ג'גיה יעלה את הויסטה יופי!

פורסם
  • מחבר

ברור ששווה!אבל אם אתה משחק משחקים כבדים מומלץ 2 ג'גיה זכרון אז תשדרג..אבל גם 1 ג'גיה יעלה את הויסטה יופי!

פלייט סימולטור עם 1GB בקושי רץ על XP.

פורסם

ברור ששווה?

אתה מדבר מניסיון? אם ויסטה מותקנת אצלך אז למה שווה לעבור אליה מ XP? תודה

פורסם

הויסטה הרבה יותר יציבה,בטוחה,אמינה...וגם כמה כלים חדשים וממשק חדש

פורסם

ווינדוס XP יציב מספיק בשבילי

אני אישית מעדיף ממשק פשוט ללא הרבה גראפיקה ודברים מיוחדים, וכך אפשר לחסוך הרבה משאבים לדברים חשובים יותר

אני לא יודע איך אפשר להגיד שויסטה הרבה יותר בטוחה, נחכה כמה חודשים ונראה אם אין כבר עדכונים

מוקדם מדי לשפוט

פורסם

אם מה שמפריע לך זה הממשק,אז אפשר בקלות לבטל אותו(וככה גם לחסוך משאבי מערכת).

ונראה לי הויסטה דווקא כן הרבה יותר יציבה ובטוחה,כי היא נבנתה מ-0 בשביל לשפר את זה

פורסם

ויסטה עדיף, נקודה.

ולהסבר - בדיוק כמו שיש אנשים לפני כמה שנים שבאו עליי ואמרו שמי צריך חלונות XP ושהם מעדיפים חלונות 2000 או אפילו 98 (שהיה ממש גרוטאה שהתרסקה כול שניה!!), והיום מה הם אומרים? שחלונות XP זה הדבר הכי טוב שקרה למערכות ההפעלה של מיקרוספוט מאז ומעולם, אז אותו הדבר כולנו נחשוב עוד שנה-שנתיים.

מיקרוסופט עוד יוציאו הרבה חבילות ותיקונים לויסטה, יצאו משחקים תומכי DX10 וכו' וכולנו נשכח מהר מאוד מחלונות XP כמו שרובנו שכחנו מחלונות 98 או 95 לדוגמא ;D

פורסם
  • מחבר

ויסטה :|

כבדה,לא?

פורסם

אולטימט תופסת בערך 7 ג'גיה בדיסק הקשיח...כאשר היא פועלת הויסטה תופסת הרבה זכרון פנימי לכן עדיף 1 ג'יגה...

ובאמת עוד שנתיים שלוש כבר נשכח מXP ונגיד שויסטה זו מערכת הפעלה מעולה!

פורסם

אם רוצים משחקים אז עדיף 2 ג'יגה

ודרך אגב הויסטה היא מערכת קלה מאוד יחסית כי אם מסתכלים על האחוזים שהצריכת משאבים עלתה מוינדוס 95 לוינדוס XP(ואני משווה את וינדוס 95 ולא 98 כי צריך להיסתכל על המספר שנים ובין וינדוס 95 לXP היה 6 שנים ובין XP לויסטה גם 6 שנים הפרש) אפשר לראות שיחסית הXP כבדה בהרבה מהויסטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים