פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים שלום לכולםאני מנסה להבין את הבעיה הבאהכונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלהלעומתו D הוא כונן פיזי אחראבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEMועל C מופיעה BOOTאיך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר ווינדואס עולה ללא בעיה העניין הוא שיש לי שני הארד דיסקים 1 160 גיגה ואחד 40ה 40 הוא D והוא לא חדש במיוחדוה 160 עובד שקט ומהירוה 40 עושה רעש של עבודה מאומצת הוא תקיןאבל יותר איטיוהעניין הוא שכל הזמן אני שומע אותו ברקע למרות שאני לא טוע ןממנו קבציםויש לי הרגשה שהבעיה נעוצה במה שנכתב למעלה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים דבר ראשון, יש עליו 15 גיגה.יכול להיות שכשעשו לו פורמט שמו עלי קבצי מערכת.format /sאו משהו בסגנון.פשוט תעשה לו פורמט מחדש.בקשר לגישה לדיסק.ווידוס שם את ה system restore על כל הדיסקים, אולי זאת הבעיה.תחפש איזו תוכנה שמראה לאילו קבצים נגשת מערכת ההפעלה בכל רגע נתון.file monitor או משהו.ותראה מה קורה.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר או קי עכשיו הוא ריק היו עליו כמה קבצים שלי העניין הוא שכאשר סימנתי לספריה להראות קבצי מערכתהופיע לי שם BOOT.ININTLDR ו NTDETECTמה שעקרונית אמורים להיות על Cכשאני מנתק את D ווינדואס כמובן מסרב לעלותכיצד אני מחזיר את הקבצים ל C
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אן קי טעות שלי היו לי קבצים שלי על הדיסק שהורדוהעניין הוא שעל הדיסק בקבצים נסתרים יש BOOT.INI NTLDR NTDETECTמה שאמור להיות על C איך אני מסיר אותם מ D ומעביר ל Cכי ניתוק כונן פיזי של D והמערכת לא עולהאופס מצטער על הדאבל פוסט הייתי בטוח שהראשון נמחק![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים שמע זאת חתיכת בעיה מטורפת.אם יש לך boot.iniגם על C תמחק את /noexecute ממנו. תראה אם זה עובד.אם אין לך, אני מחפש עוד פתרונות.עריכה:תבדוק את הג'מפרים של הכוננים שלך.יש צורה אחת שבה אפשר להגדיר את המחשב שיעבוד רק אם יש 2 כוננים מחוברים אליו.וכמובן, תבדוק את הגדרות הslave/masterעריכה 2:תנסה להעתיק את הקבצים ל Cותשנה את הpaths שיתאימו לC
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר טוב........... פירמטתי את C מחדש כאשר D לא מחובר הסתדר Nihility אתה תותח אמיתי תודה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.