עבור לתוכן

מחפש דרכים להירגע..

Featured Replies

פורסם

פסיכולוג טוב עולה 350 שקל לפגישה בערך...מאיפה אתם מגיעים לזה שפסיכולוגים מתנדבים באמת עוזרים? אחרת כולם היו הולכים רק לפסיכולוגים מתנדבים וכל השאר היו פושטים רגל

מי אמר שהם מתנדבים? זה כמו שתגיד שרופא בקופת חולים מתנדב.... ממש אין הבדל. הם עובדי מדינה ואין בהם שום דבר רע, יש להם את אותה הסמכה.

יש פסיכולוגים ויש פסיכאטרים ועובדים סוציאלים ורופא לכל דבר והכל במרכז אחד ויש סניף בכל עיר.

אין צורך ללכת להוציא 350 שקל על פסיכולוג אלא אם אתה יכול להרשות לעצמך ואז פסיכולוג יהיה זמין יותר.

חוץ מזה שפסיכולוג שמרוויח ממך כסף פר פגישה ירצה למשוך ולא כמו פסיכולוג של קופת חולים שירצה הצלחה יותר וכמה שיותר מהר....

נשמע שאתה סובל מהרבה לחץ... אפילו חרדה. יש סיבה מיוחדת או שאינך יכול לחלוק?

1. תרופות מרשם פסיכיאטריות, שיו, מאיפה? גהה? אברבנאל? שלוותה?

2. בוא, נראה אותך, חכם על בנות. ::)

אני לא רואה גם סיבה מיוחדת שהוא יחלוק בפורום זה את אשר הוא מרגיש... כמה עזרה ריצינית הוא יקבל כאן... הרוב פה חושבים שאם הולכים לפסיכולוג זה כי יוצא קצף לבן מהפה ולא מבינים מה אותו אדם אומר.

1. היום כמעט כל כדור אפשר לקבל מהרופא... צריך רק להגיד "לא טוב לי"... אני חושב שזה גרוע אבל זה המצב ולא צריך להיות בגהה בשביל זה.

2. את.... בת?!???? חחחחח טוב בסדר............ ::) וחוץ מזה יש כמה דרכים להוציא עצבים... :smile1:

• תגובות 97
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:cool2: ג'וינט גדול ושמן, תוך שעה או שעתיים של צחוק לא קשור אתה תישן כמו תינוק :)

ד"א בכללי אני לא ישן כמה שבועות ולא כזה בא לי לישון =\ אאחחחח בגרויות :( עוד שבועיים נישאר עד התחילה של התקופה...

פורסם

שב על נרגילה אם החבר'ה שך תדברו על החיים אני אישית עושה את לפחות פעמים בשבוע

פורסם

יש כל מיני צמחים להרגעה כמו רודיולה ותיאנין

פורסם

מי אמר שהם מתנדבים? זה כמו שתגיד שרופא בקופת חולים מתנדב.... ממש אין הבדל. הם עובדי מדינה ואין בהם שום דבר רע, יש להם את אותה הסמכה.

יש פסיכולוגים ויש פסיכאטרים ועובדים סוציאלים ורופא לכל דבר והכל במרכז אחד ויש סניף בכל עיר.

אין צורך ללכת להוציא 350 שקל על פסיכולוג אלא אם אתה יכול להרשות לעצמך ואז פסיכולוג יהיה זמין יותר.

חוץ מזה שפסיכולוג שמרוויח ממך כסף פר פגישה ירצה למשוך ולא כמו פסיכולוג של קופת חולים שירצה הצלחה יותר וכמה שיותר מהר....

אני לא רואה גם סיבה מיוחדת שהוא יחלוק בפורום זה את אשר הוא מרגיש... כמה עזרה ריצינית הוא יקבל כאן... הרוב פה חושבים שאם הולכים לפסיכולוג זה כי יוצא קצף לבן מהפה ולא מבינים מה אותו אדם אומר.

1. היום כמעט כל כדור אפשר לקבל מהרופא... צריך רק להגיד "לא טוב לי"... אני חושב שזה גרוע אבל זה המצב ולא צריך להיות בגהה בשביל זה.

2. את.... בת?!???? חחחחח טוב בסדר............ ::) וחוץ מזה יש כמה דרכים להוציא עצבים... :smile1:

...אני הולכת לפסיכולוג. זה לא בושה. זה בנאדם שהקופת חולים שלך משלמת לו כסף בשביל שאנשים יזיינו לו את המוח. אז במקום שאני אבאס את החברים שלי עם הבעיות שלי יותר מדיי, אני עושה את זה לאנשי מקצוע.

פורסם

אתה סובל מחרדות,

תיגש לרופא ותבקש שירשום לך Alprazolam

http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=28

יש גם טבעי שעוזר אבל לא להרבה זמן :

rescue

עולה 70 +- בסופר פארם

אני ממליץ על הראשון, גם זול יותר וגם נותן פיתרון טוב יותר למשך זמן רב.

בהצלחה.

פורסם

בשביל להירגע הדרך הכי טובה זה לשבת בבית ריק של אחד החברים עם עוד 2 חברים, בוב מרלי ברקע ורעשי פמפום של מיים ברקע וצחוקים מיותרים.....

אבל עכשיו ברצינות בשביל להירגע אני שומע קצת בוב מרלי, נכנס לאוירה של הסטלה ותאמין לי אין יותר טוב, פשוט אל תחשוב על כלום

שים זין על הכל ותהיה שקוע בבועה של עצמך.

אם זה לא עוזר אולי תנסה רטלין גם אני לוקח קבוע וזה עוזר לי להירגע.

אולי תנסה קצת לרוץ וגם קצת ספורט לא יזיק.

פורסם

לא קראתי את כל התראד.

תשמע מוזיקה. לא עוזזר, תשמע סגנונות אחרים.

פורסם

בשביל להירגע הדרך הכי טובה זה לשבת בבית ריק של אחד החברים עם עוד 2 חברים, בוב מרלי ברקע ורעשי פמפום של מיים ברקע וצחוקים מיותרים.....

אבל עכשיו ברצינות בשביל להירגע אני שומע קצת בוב מרלי, נכנס לאוירה של הסטלה ותאמין לי אין יותר טוב, פשוט אל תחשוב על כלום

שים זין על הכל ותהיה שקוע בבועה של עצמך.

אתה לא מבין שהבעיה שלו מתחילה בשקיעה בבועה של עצמו?

פורסם

אתה לא מבין שהבעיה שלו מתחילה בשקיעה בבועה של עצמו?

הוא אמר שהוא לא רוצה להגיד למה הוא במצב הזה כ זה אישי:

"מי מה שאני לחוץ זיי פרטי אז נוותר"

פורסם

אולי די עם הפסיכולוגיה בגרוש?

פורסם

טעות, למחוק בבקשה.

פורסם

לפי מה שהבנתי כשהולכים לפסיכולוג דרך קופת חולים,מקבלים מספר מסויים של פגישות בחצי מחיר או מחיר מוזל ואחרי זה,הפגישות ממשיכות במחיר רגיל (350 ש"ח)

פורסם

לפי מה שהבנתי כשהולכים לפסיכולוג דרך קופת חולים,מקבלים מספר מסויים של פגישות בחצי מחיר או מחיר מוזל ואחרי זה,הפגישות ממשיכות במחיר רגיל (350 ש"ח)

אז הבנת לא נכון.

אל תלך לקופת חולים חפש סניף של "מרכז בריאות הנפש" הקרוב לביתך תרשם, יזמנו אותך ל"אינטק" (מן שיחת הכרות\הבנה) ואז יזמנו אותך לפסיכולוג\פסיכיאטר לפי הצורך.

ללא תשלום.

פורסם

אתה בטוח בזה?,ואם ככה איך הפסיכולוגים שמה מרוויחים כסף, בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים