עבור לתוכן

מחפש דרכים להירגע..

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני נימצא במצבי לחץ כבדים ביותר

אני יכול לא לישון לילה שלם ואחרי זה אפילו לא להצליח להירדם בגלל הלחץ מחפש

דרכי הרפיה... מוזיקה לא כזה מועיל למרות שקצת

• תגובות 97
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

500 מילגרם טגרטול... או 5 מילגרם אסיבל....... :nono:

למצוא איפה ויטניר גרה ולהוציא עליה עצבים...??

ריצה?

יוגה?

פורסם
  • מחבר

כן אני גם כך רץ כמעט כל יום אני נהנה מי זה

אני גם בצבא אז יוגה לא כזה ילך

ויטניר כן כן ואחרי זה בום ועוד פנים יתחילו לכאוב חחחח

פורסם

השאלה הנשאלת היא ממה את לחוץ כל כך ?

פורסם

חסר דברים שבגללם לחוצים?.

למה יוגה לא בא בחשבון? מה זה משנה היכן אתה? תפוס לך כמה דקות קודם ההשקמה או לפני השינה ותרביץ....

פורסם
  • מחבר

מי מה שאני לחוץ זיי פרטי אז נוותר

אני גם לא כזה ספץ בנושא יש לך תרגלילם מיוחדים שתוכל להסביר כאן?

פורסם

להסביר זה לא כזה קל...

אבל תריץ חיפוש בגוגל... אני בטוח שתמצא כמה....

אם לא אני אחפש לך יותר מאוחר...

אגב אם זה לחץ מאוד גדול שמלווה מחשבות כאלה ואחרות וגם לחצים בבית החזה אני ממליץ לך לפחות לקחת משהו טבעי להרגעה, לא חסר דברים כאלה בשוק וזה ממש לא יקר...

יש כאלה שבאים בטיפות לא סגור על שמות אבל אם תרצה אבדוק.

פורסם

מחקרים מוכיחים ש 2-3 סיגריות ליום מועילות מאוד לבריאות - מבחינת הקלה על מתחי היום יום

בצורה משמעותית הרבה יותר מהנזק המצטבר של עישון - כלומר רופאים מצאו שלעשן מדי פעם, לאדם לחוץ זה יותר בריא מלא לעשן כלל...

נשמע מפגר, ואני מצטער שאין לי לינק, ראיתי את זה פעם באיזה אתר, ופגשתי אפילו ברופא שהמליץ על זה

אני אחפש, אם אני אמצא רפרנס אני אביא לכאן.

בכל אופן, הצעה רצינית, אם אתה לא מהאנשים שמתמכרים בקלות לכל דבר

פעם ב... סיגריה זה משהו שמוריד ממך לחץ נפשי

שוב- רק אם אתה חושב שתצליח לא להפוך את זה להתמכרות.

פורסם

כמה שטויות...

יאללה לדרדר אנשים לעשן...

נגיד וזה נכון.. איך אדם יכול לדעת אם הוא יצליח לעשן רק שניים או שידרדר ליות אם הוא לא עישן.... :kopfpatsch:

מחקרים מראים שגם גראס עוזר למחלות כאלה ואחרות.. אבל רק אם אתה בטוח שלא תעשן קססה של 200 גרם... ותדרדר לקריסט ואקסטות וטריפים ומשם להרואין...

:s07:

פורסם
  • מחבר

כאילו הבעיה הזאת דיי חדשה

זה כאילו הראש שלי מפוצץ במילניון מחשבות ובעיקר כשה אני עוצם עיניים זה הכל עולה אני יכול לשכב שעות לחשוב על שטויות

אני ממש ישמח אם תוכל למצוא לי קצת חומר על זה אני לא יהיה פה מחר אבל ישמח לתגובה

לגבי העישון זה לא נכון מה שאמרתה סיגריה לא מועילה בשיט זה מועיל לבן אדם שהוא מכור כי זה עושה לו את פסיכולוגית כאילו הוא זקוק לה בגלל הניקוטין

אפילו אנשים שהם בגמילה והסם כבר יצא עדיין הראש רוצה וזה ניראה לו מרגיע אבל תכלס בול שיט אבל תודה על העצה

פורסם

מה שנחשב נכון לפני שנים רבות, והופרך מדעית אחרי שנים, מוכח שוב מבחינה מדעית שניקוטין, כסם - הוא מרגיע, כמו סמי הרגעה רק במינון יחסי קטן בהרבה.

פורסם

2 סיגריות ליום יכול להיות שהיא באמת עוזרת.. ידוע שכל הדברים במינון נמוך עוזר...

אבל אף אחד לא יכול להבטיח שזה לא יהיה 2 קופסאות.

בכל מקרה בקשר למחשבות שלך.

אני לא יכול לחפש לך על זה חומר כי אני לא פסיכולוג וצריך למצוא את מקור המחשבות ולמה הם קיימות, האם בגלל לחץ שיחלוף או בגלל דברים אחרים.. שלא משנה כרגע.

מה שכן אני יכול לחפש לך מידע על אותם תרופות טבעיות להרגעה ולחילופין תרגלי יוגה שיכולים מאוד לעזור ואני מאוד ממליץ.

בכל מקרה לא להעיז להתחיל בכדורים כאלה ואחרים... יש לקופת חולים נטיה לקפוץ ולתת אותם.

פורסם

תן חיוך הכל לטובה :)

ישמע קצת נדוש

אבל זה הפתרון - תנסה בכל מיני דרכים לשמח את עצמך(סרט מצחיק,מוזיקה ,לשיר ,לזמר וכו')

כי שמחה זה עולם החירות...

פורסם
  • מחבר

תרופות טבעיות יהיה מצוין תודה...

כן לשמוח ,זה נכון עוזר כשה אני עם חברים או עושה משו נכון סבבה וכיף אבל כשה אני לבד עם עצמי זה בעייתי יותר

כרגע אני ינסה להירדם איך שהו צריך לקום מוקדם אז לילה טוב ומצפה לרעיונות שלכם...

פורסם

"לשמוח" והשיטה שאתה מדבר עליה היא כמו לשים את הכל מאחורה.. להתעלם, ויכול מאוד להיות שזה רק יחמיר.. אותו עיניין שגורם לך מההתחלה להיות במצב הזה.

למצוא דרכים להרגע זה לא אומר שאתה שם דברים מאחורה או מפסיק לחשוב אלא פשוט גורם לעצמך לקבל את הדברים בצורה שונה\רגועה יותר וכך לפתור אותם ביתר יעילות.

תרופות טבעיות יהיה מצוין תודה...

כן לשמוח ,זה נכון עוזר כשה אני עם חברים או עושה משו נכון סבבה וכיף אבל כשה אני לבד עם עצמי זה בעייתי יותר

אני אברר לך, אני מכיר כמה אנשים שמשתמשים בתרופה מסויימת ונתנו לי את השם ושכחתי.

לפי התאור שלהם אפשר להבין שזה באמת עשה להם "ניסים" ועזר להם להתגבר ולעבור תקופה בצורה טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים