פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אהלן!טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה:קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב.הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים.אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב.אני בן 15 ולא פוגע..זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים.תודה רבה!
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אני מצטער, אין לי את הכלי, אבל שמעתי שאנשים הוציאו עם מקלות של סוכרייה על מקל, ואני אישית הוצאתי עם המברגים הקטנים האלה שקונים בקופסאה כחולה שקופה כזו.לא סגור על עצמי איך קוראים להם.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אני מצטער, אין לי את הכלי, אבל שמעתי שאנשים הוציאו עם מקלות של סוכרייה על מקל, ואני אישית הוצאתי עם המברגים הקטנים האלה שקונים בקופסאה כחולה שקופה כזו.לא סגור על עצמי איך קוראים להם.עם מברג? הפינים שצריכים להכנס פנימה כל-כך קטנים? איך הצלחת?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אממ קוראים לזה מברג שענים...אממ ואת הסליבינג שלי אני עשיתי עם מין פותח ונטילים כזה..
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים חסר עם מה להוציא מולקס...?!?...דחוף מחט עבה, דחוף גפרור, דחוף לא יודע מה... כולה שני פינים שצריכים לדחוף ממש טיפה...לא מבין מה הסרט בחיפוש אחר "כלי מיוחד"...כל פעם שרציתי להוציא זה היה עם משהו אחר ושהיה הכי קרוב אליי לידיים אותו רגע...מספריים קטנות (מיוחדות כאלה לציפורניים ונורא קטנות)מברג..מחט עבה..פינצטהוכו'... לא חסר...
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים ורק כדי לעזור לך ויזואלית, הנה קישור למדריך מצולם:http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=38093
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.