פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אבל צריך לזכור שב-DPREVIEW כותבים אנשים שמכורים קשות לאיכות ברמה הגבוהה ביותר והם מאוד ביקורתיים.בעיקר בעיה של זויות צפיה ואיכות הטקסט.תקראו ותשפטו בעצמכם:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=18381426מסתבר שהדגם הזה בא עם אחד משני פאנלים - או של PHILIPS או של SAMSUNG. יש השערה שלסקירות נתנו את הפיליפס ובחנויות זה 50.-50 והפיליפס טובים יותר. לא יודע אם זה נכון אבל כדי לברר לפני הקניה.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים הביקורת היא מלפני 7 חודשים. היא מדברת על גרסת A00 כאשר בשוק כיום יש A02, וברוב הארצות כבר A03. רוב הבעיות שדוברו שם תוקנו. לגבי הגרלת הפאנלים של DELL, זה כבר מדובר כאן הרבה בשבוע האחרון, ויש 3 ת'רדים על זה ב1-3 עמודים האחרונים. תודה על הכוונה אבל
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים תוכל בבקשה לצלם את התמונה המדוברת? (SERVICE MENU)שנדע עד כמה המסך מעולה באמת?(מצטער שאני מטריד- זה באמת חשוב לי ביותר).תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בקשר לתמונות של הדל אני אוהב סוסים תחשוב שאתה דוהר על הסוס האצילי ביותר במהירות מקסימלית?את רוב הדברים אני יודע לעשות במחשב לצלם לא כרגע לא בא לי מצטער פעם אחרתלפי התרשמות של יומים המסך באיכות חומרים לא דומה למסכים שממליצים פו בפורום מעמד מברזל יש לו המבנה שלו חלקו פלסטיק קשיח וחלקו ברזל לדעתי יותר יפה מכל מסך שראיתי או שהומלץ בפורום מקוה שהסברתי או תיארתי טוב בצבע שחור הוסיף גזעי ביותר יומים הוא אצלי כל יום אני מתלהב מימנו יותרמוסיף איזה איכות לדעתי חבל על הזמן
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בדקתי בחנות שקניתי לא תחשות ולא משהו אחר גם אתה תעשה כך על תעשה חשבון באמריקה אבינו מזמן הקלייט צודק לפי מקורות וכך צריך לפי דעתי בכל העולם נסעתי 5 שעות לבדוק אותו לבסוף היה שווה עד לפני 48 שעות נראה בהמשך לפי דעתי הוא ימשיך10 שנים זו רק דעתי
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בדקתי בחנות שקניתי לא תחשות ולא משהו אחר איך בדקת?אתה יודע על מה אני מדבר נכון?יש שני פאנלים למסך- S-IPS ו-S-PVA. אמרת "קיבלתי את הפאנל הטוב". בזה חשבתי שאתה מודע להגרלה בין שני הפאנלים של DELL וקיבלת את הפאנל S-IPS ולכן כתבת את זה. טעיתי?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בדקתי לקחתי מסך חדש בקופסה ועשיתי בדיוק לפי אחד שאמר בפורום זה אבל בדיוק ואת זה תחפש בפורום זהעוד בחנות באינטרנט של החנות
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מה הבעיה שלך מה לא הסברתי ברור שאתה מניח את המסך על השולחן אתה לוחץ בשתי ההצבעות על מינוס ופלוס המשך תחפש בפורוםמה אני עובד של דל?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים עשית את זה?1) לכבות את המסך.2) להחזיק את הכפתורים "MENU" ו- "+" וכאשר הם לחוצים להדליק את המסך.3) כאשר הוא פועל לעזוב את הכפתורים וללחוץ על "-".תוכל לעשות זאת עכשיו ולהגיד לי מה הקוד שרשום במסגרת העליונה הכחולה?לא, אני לא חושב שאתה עובד של DELL.פשוט, זו הדרך היחידה שלי לדעת אם המסך הוא באמת בעל הפאנל הטוב.אם אני אדע זאת לבטוח, אני אוכל לקנות מהחנות הזו.בכל זאת, זו השקעה של כ- 2500 ש"ח אל תשכח.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בסבלנות ברכות את הבדיקות עשיתי בחנות הראה את הנתונים הנכונים כמו שכתוב בפורום זההמחיר של המסך הוא 2300 אני מרוצה וממליץ. מיוחד רק לך תשאיר מספר טלפון בפרטי אני ינסה לעזורמקסימום פתח עוד קופסה מסך לבדיקההפנל הטוב תקנו אותי אים אני טועה S-IPS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.