עבור לתוכן

סקירה (קצת ישנה) שמאוד מחמיאה ל-LG L2000C, במיוחד בגיימינג

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להפסיק, אנחנו גם יודעים לחפש בגוגל.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להפסיק, אנחנו גם יודעים לחפש בגוגל.

זה לא גוגל זה RSS...

לא הייתי מודע שזה מפריע למישהו ואם כן - אשמח לדעת למה זה מפריע.

לא ראיתי בקשות להפסיק תגובות בסגנון "המסך XXX הוא הכי אחי - סוף הדרך... חבל לך על הזמן" שלא חסרות פה, אז מה הבעיה?

סתם ראיתי לנכון להביא כמה קישורים קצת יותר אינפורמטיביים.

פורסם

המטודה לא משנה, העיקר הוא התוכן.

כל מה שאתה נותן זה לינקים לביקורות, זו לא ביקורת שלך כדוגמאת "המסך XXX הוא הכי אחי" ואתה ממלא את הפורום בהודעות שאני בספק אם יעזרו למישהו.

אם זה היה משהו חשוב, כמו מסך חדש עם X ו-Y יוצא לשוק או אינטל מכריזה... אז זה היה לגיטימי להביא רק את הלינקר כדי להביא מידע חדש לשאר האנשים.

פורסם
  • מחבר

אני מסתכל על הערך האינפורמטיבי של הפוסט ואתה מסתכל על הערך החדשותי שלו (אלא מה - אתה בצוות חדשות).

אני לא מעוניין בחדשות אלא בהוספת מידע אינפורמטיבי, מקצועי ואמין בנושאים שונים - לאו דווקא נושאים חדשים... עד היום אנשים שואלים שאלות על כרטיסי מסך ומסכים שיצאו לפני שנתיים-שלוש לשוק...

זה נחמד לקרוא על טכנולוגיות חדשות אבל זה באמת יעניין אנשים רק עוד כמה חודשים/שנים (ראה ערך BLU-RAY) כשהן יהפכו להיות MAINSTREAM.

המטרה שלי שמי שיעשה חיפוש על המוניטור הספציפי הזה בפורום ימצא מידע רלוונטי ומועיל ולא רק המלצות סובייקטיביות או חסרות מידע לחלוטין.

הייתי שמח לתרגם את הסקירה ולסכם אותה אם היה לי זמן לכך...

יש כאן בפורומים מספיק פוסטים טפשיים/גזעניים/שקריים וסתם חסרי טעם שאפשר להיטפל אליהם.

אם אתה רוצה אפשר להעביר את זה לפרטי כי זה לא קשור לפוסט המקורי... אפשר גם למחוק את כולו מלבד הקישור מבחינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים