עבור לתוכן

GeForce FX vs Radeon 9000

Featured Replies

פורסם

אם היה דיון כזה אז תתחשבו, אני חדש.

רציתי לשאול האם זה נכון שהרדאון 9000 עלול לעלות על ביצועיו של הכרטיס החדש של Nvidia - GeForce FX ?

והאם Nvidia מכחישה רק כדי לא להתמודד עם המציאות המרה ?

האם מבחינה טכנית זה אפשרי שהרדאון 9000 יעלה על ביצועיו של ה-FX ?

אשמח לקבל תשובות.

פורסם

redeon 9000 אין סיכוי שהוא אפילו יתקרב אל GFFX אלא עם כן nvidia תפשל בגדול כמו matrox, לGFFX יש מהירויות יותר גדולות יותר צינורת עיבוד ועוד כול מיני דברים.

אולי אתה מתכוון ל redeon 9700pro, זה עוד לא ממש ידוע כי בינתיים לכרטיס אין בנצ'ים חוץ מאלו של NVIDIA, אבל אני לא חושב שNVIDIA תוציא בנצ'ים לא נכונים. אבל מבחינת התכנוליגיות שלו הGFFX הוא בהחלת עדיף על הredeon

פורסם
  • מחבר

כן יכול להיות שהתבלבלתי, היה זכור לי 9000 מאיזו כתבה; באמת נשמע מוזר שה-9000 יעקוף את הGFFX.

בחינה טכנולוגית או לא בחינה טכנולוגית - מעניין אותי לדעת למה טענו שה-GFFX לא יעקוף את ה-9700.

פורסם

אפשר לעשות את אותו הנושא רק לשנות את ההודעה ל:

מה יותר שווה הFX או הREDEON 9000 ביחס למחיר וביצועים?

פורסם

לפי דעתי NVIDIA לא תרשה לעצמה להוציא את הכרטיס לשוק

אם הוא לא יעבור בביצועיו את ה R9700P, אם הוא לא יעבור אותו זו תהיה מכה חזקה מאוד לNVIDIA

לפי דעתי הוא הולך לעבור את הRAEDON בדי הרבה... (לפחות זה ככה על הניר)

אבל כולנו זוכרים את מה שקרה ל MATROX...,

אבל מתוך ניסיון NVIDIA מגיעים עם הכרטיסים האחרונים שלהם

די קרוב לרמה התיאורתית שהם אמורים להגיע אליה...

פורסם

כי בינתיים לכרטיס אין בנצ'ים חוץ מאלו של NVIDIA, אבל אני לא חושב שNVIDIA תוציא בנצ'ים לא נכונים.

אהבתי. נראה לך שהיא תוציא בנצ'ים שמראים כמה גרוע הכרטיס שלה? :P

פורסם

כי בינתיים לכרטיס אין בנצ'ים חוץ מאלו של NVIDIA, אבל אני לא חושב שNVIDIA תוציא בנצ'ים לא נכונים.

אהבתי. נראה לך שהיא תוציא בנצ'ים שמראים כמה גרוע הכרטיס שלה? :P

לכן אני מחכה לבנצ'ים לא של NVIDIA ::)

פורסם
  • מחבר

מהו המחיר המשוער של כרטיס ה-GFFX דרך אגב ?

אני מעוניין להשוות בינו לבין ה-9700 כדי לראות מה יותר משתלם לקנות.

כלומר, אם הביצועים של ה-GFFX לא יעברו בהרבה את של הרדאון והוא יעלה בהרבה יותר אז אני יעדיף לקנות את הרדאון כמובן,

אבל אם הביצועים של ה-GFFX יעברו בכמות ניכרת את ביצועיו של הרדאון אז כמובן שאני יעדיף לקנות אותו.

עריכה : כן, זה באמת לא הגיוני ש-Nvidia תוציא לשוק כרטיס שהוא היה נושא לדיבור כל כך גדול ופתאום הוא יהפוך לאכזבה עוד יותר גדולה.

פורסם

אני פעם כתבתי משהו האומר כי אנשים בעלי רדאון 9700 לא ירצו להחליף אותו בGFFX כיוון שהכרטיס החדש לא יספק את הבדל הביצועים אשר ימשוך אנשים לעבור אליו. זה בהחלט יתכן, ותחשוב על העובדה ש-ATI מתעצמת מיום ליום עם כרטיסיה (כיום היא שולטת בכל השווקים), כך של-NVIDIA צריך להיות כרטיס ממש חזק כדי שאנשים ממש ירצו לעבור מ-ATI אליה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, 400 דולר לגרסה ה"פשוטה" ו-500 דולר לגרסת ה-Ultra. עוד לא ידוע מה ההבדלים בינהם.

פורסם
אבל כולנו זוכרים את מה שקרה ל MATROX...

סליחה על הבורות אבל מה קרה ל-Matrox?

פורסם
  • מחבר

אני פעם כתבתי משהו האומר כי אנשים בעלי רדאון 9700 לא ירצו להחליף אותו בGFFX כיוון שהכרטיס החדש לא יספק את הבדל הביצועים אשר ימשוך אנשים לעבור אליו. זה בהחלט יתכן, ותחשוב על העובדה ש-ATI מתעצמת מיום ליום עם כרטיסיה (כיום היא שולטת בכל השווקים), כך של-NVIDIA צריך להיות כרטיס ממש חזק כדי שאנשים ממש ירצו לעבור מ-ATI אליה.

כמובן. אני מודע לכך שאנשים בעלי הרדאון החדש של ATi לא ירצו, או יותר נכון לא ישתלם להם לעבור לכרטיס החדש של Nvidia אלא אם כן יראו שינויים ניכריים בביצועים בין שני הכרטיסים.

אני חושב ש-Nvidia לא תאכזב אותנו כי כמו שאמרתי ל-GamX כבר - היא פשוט לא יכולה להרשות לעצמה לאכזב.

ti : מטרוקס...פריפיליה..נפילה...דה ?

פורסם
אבל כולנו זוכרים את מה שקרה ל MATROX...

סליחה על הבורות אבל מה קרה ל-Matrox?

אני אתן לך תשובה יותר ברורה

מטרוקס הוציאה כרטיס ששמו פרהלייה עכשיו כולם חשבו שהכרטיס יהיה הצלחה גדולה (וכמה שהוא היה מצופה )

ובסוף שיצא הכרטיס הוא נחל כישלון גדול

פורסם

תודה רבה עכשיו הבנתי!

פורסם
  • מחבר

חחחח מצטער שלא הבהרתי את זה מקודם כמו שצריך ti, חשבתי שתבין :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים