פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים זה כבר עניין של חוק אחר למי שנפגע מכוחות ישראלים, גם אם הוא לא אזרח ישראלי וגם אם זה לא בשטח ישראל מגיע פיצוי. אין שום סיבה לפצות את החלאה. השנאה שלך לערבים פשוט מעבירה אותך מדעתך בן אדם רוצה לעבוד, הוא קיבל לזה רשיון מישראל הוא לא עשה שום דבר רע, אבל הוא עדיין חלאה מבחינתך
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים הוא גוזל מקומות עבודה מאזרחים ישראלים.אבל זה כבר לדיון אחר.השורה התחתונה היא שאם מישהו מסתובב באזור מלחמה, שלא יתפלא אם הוא נפגע.וצריכה להיות פה גם שיוויוניות.כל עוד תושבי שדרות לא יכולים לתבוע את הרשות, הם לא יכולים לתובע אותנו
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים הוא גוזל מקומות עבודה מאזרחים ישראלים.אבל זה כבר לדיון אחר.הוא לא גוזל כלוםישראלים לא רוצים לעבוד בבניין ובחקלאותבגלל זה מביאים לפה פועלים זרים.השורה התחתונה היא שאם מישהו מסתובב באזור מלחמה, שלא יתפלא אם הוא נפגע.אבל הוא נפגע בלי קשר ישיר למלחמהוצריכה להיות פה גם שיוויוניות.כל עוד תושבי שדרות לא יכולים לתבוע את הרשות, הם לא יכולים לתובע אותנוהם יכולים
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר הוא לא גוזל כלוםישראלים לא רוצים לעבוד בבניין ובחקלאותבגלל זה מביאים לפה פועלים זרים.מענין מאוד שאתה אומר את זה כי אני מכיר ישראלים שמוכנים לעבוד בבנין וחקלאות אבל אם תשלום הוגן ובלי תנאים של עבדות
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים הוא לא גוזל כלוםישראלים לא רוצים לעבוד בבניין ובחקלאותזה לא נכון אבל כבר אמרתי שזה לדיון אחראבל הוא נפגע בלי קשר ישיר למלחמהבטח שיש לזה קשר למלחמה. למה בכלל החייל עמד שם?הם יכוליםמה?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מענין מאוד שאתה אומר את זה כי אני מכיר ישראלים שמוכנים לעבוד בבנין וחקלאות אבל אם תשלום הוגן ובלי תנאים של עבדות היה נחמד אם היו משלמים במגזרים האלה כמו בהיי טקמה לעשות שזה המצב?קבלנים מחפשים עובדים, בשכר מינימום אבל מחפשיםבמיוחד משנת 2000.בחקלאות המצב יותר גרוע, הרווחים שם כ"כ נמוכים שאפילו להחזיק עובדים בשכר מינימום זה לא תמיד משתלם :-\בטח שיש לזה קשר למלחמה. למה בכלל החייל עמד שם?מה?ברור שזה קשוראבל הפגיעה היא לא בקשר ישיר למלחמה (קרי פעולה מלחמתית) אלא בקשר עקיףבאמת שאני לא מבין, בהנחה ובן אדם חף מפשע נפגע, והצד הפוגע אשם (נשפט והורשע בישראל)למה שהצד הנפגע לא יקבל פיצוי?מה?ככה דורנר אמרה אתמוללדעתי, הם מקבלים פיצוי מהמדינה שגובה את זה דרך התשלומים שהיא מעבירה לרשותאו שזה בדרך אחרת...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים כין אין שום סיבה שנשלם כסף לאזרח של מדינת אוייבלדעתי, הם מקבלים פיצוי מהמדינה שגובה את זה דרך התשלומים שהיא מעבירה לרשותאו שזה בדרך אחרת...חחח זה פשוט בדיחה...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אבל אם הוא חף מפשע הוא לא האוייב שלךככה דורנר אמרה אתמוללדעתי, הם מקבלים פיצוי מהמדינה שגובה את זה דרך התשלומים שהיא מעבירה לרשותאו שזה בדרך אחרת...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אם תושבי שדרות הם האויב שלהם, אז הפלסטיני המסכן הוא האויב שליעם כל הפיגועים שלהם נגד חפים מפשע שלנו, הם חייבים לנו כסף לעוד 150 שנה
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים תושבי שדרות הם לא האויב של ההוא מהסיפור שלי הוא בכלל עובד בשדרות, הוא והבוס היהודי שלו מסתדרים מצויין
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים ובג"ץ ממשיך....ועכשיו : בג"ץ נגד צבא ההגנה לישראל.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3340031,00.html
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים קשים חייו של שופט בעליון, אפילו אחרי שפרש הימין מתעצבן על פסיקה X והשמאל מתעצבן על פסיקה Y http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200612/2006121409751.htm
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים לי דווקא אין שום בעיה עם הפסיקות האחרונות של בג"צ, ומי שעוקב אחרי ההודעות שלי יודע שאני לא מהמעריצים של ברק וחבורתו. לדעתי שלושת הפסיקות האחרונות (ראו גם את ההחלטה שאישרה סיכולים ממוקדים) סבירות והגיוניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.