עבור לתוכן

קניית זכרונות חדשים למחשב ישן....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כתבת לי שצריך לבדוק מה המגבלה - שילוב של שניהם יהיה בעייתי בכל לוח לפי מה שאני מבין ממכם, ולכן הסקתי כי "המגבלה" שעליה אתה מדבר היא תמיכה ב-SS או ב-DS. איך אחרת יכולתי לפרש את מה שאתה אומר?? יש לוחות שבהם השילוב לא מוביל לפורענות? איך יודעים את זה?

פורסם

CPU-Z

פשוט תתנה את הקנייה שלך בזה שהזיכרונות יעבדו

כמובן שתצטרך לקחת את המארז עם התכולה שלו אל החנות

נדיר שזה לא יעבוד

כלומר כן זה אפשרי

זה הבנו מההתחלה,אין צורך לחזור על זה.

לגבי החנויות יש חנויות שיתנו לך להחזיר,אז תבדוק לפני ההזמנה,אתה לא הראשון בקטע הזה.

DS=DOUBLE SIDE

SS=SINGLE SIDED

זה אומר שהצ'יפים על זכרונות יהיו מורכבים על צד אחד של לוח ה-PCB,או משני צידיו.זה דווקא דבר שאתה צריך לראות בהוראות הלוחM מה המיגבלה,

כי עירבוב של זה זה פתח לצרות,לכן זה מחייב בדיקה.

אני חושב שאפשר לסכם את הט'רד הזה,כי התשובות ברורות,אלא אם מנהלי הפורום יחשבו אחרת.

קיבלת את כל התשובות הכי ברורות שיש,ואתה חוזר כל הזמן על אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

בעיניך זה ברור, כי אתה כתבת את הדברים. זה לא בהכרח ברור לי. אתה לא רוצה לענות יותר - זכותך המלאה. מנהל הפורום יסגור את הת'רד - גם זו זכותו (למרות שאני לא מסכים עם החלטה כזו).

פורסם

אין שום סיבה לנעול נושא

מה עדיין לא הבנת?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אם הבעיה של DS ו-SS הוא משהו כוללני לכל הלוחות אם, ואז אין לי ברירה אני חייב לקנות אותו הדבר, או שיש לוחות שבהם אין את הבעיה, ואז מה אני צריך לחפש בנתונים של הלוח אם שלי כדי לדעת האם בו אין את הבעיה.

תודה.

פורסם

כן,עדיף לא לערבב SS ו-DS בכל לוחות האם,האם זה לא יעבוד אצלך?אי-אפשר לדעת אבל זה בהחלט פתח לצרות.

אצלך בלוח האם יש קונפיגורציות של סטיקים שהם או SS או DS,אין זה אומר שאתה יכול זה או זה,אבל בדר"כ זה כסת"ח לחברות המייצרות לוחות אם כדי לא להסתבך.

ושוב לגבי הקניה(תפנים,אחי..)-תתנה את הקניה שלך בעבודה של הזכרונות,למה?כי בדר"כ זיכרון של 512 יגיע ב-DS,לא ציינת מה לך יש.אם לך יש SS(וסביר מאוד כי זה 256)אז אתה עלול להתקל בבעיות כי אתה תקנה(אולי DS),ואז נכנס הקטע של החנות.הם מודעים לזה,בתנאי שתקנה בחנות שמבינה עיניין ולא במכולת שכונתית,כי אם תגיד לו SS/DS הוא לא יבין כלום.

זהו.

אני מצטער אם הבנת לא נכון,קטונתי מלהגיד אם הת'רד נסגר או לא,יש את ליאור ונמסיס שהם כמובן מחליטים,לא הייתה כוונה לנעול או משהו כזה,כי פשוט חזרת כמה פעמים על אותה השאלה.

מקווה שזה ברור,ובטח גם ליאור יוסיף/יתקן אותי.

פורסם

זה תחום אפור

יכול להיות שבלוח אחד תהיה הבעיה ובלוח אחר לא

פורסם
  • מחבר

אוקיי - נראה לי שהבנתי את הנושא מספיק כדי לחפש את הזיכרון המתאים...

שאלה אחרונה - כיצד אני מבדיל בין DS ל-SS - האם אני יכול להסתכל על הסטיק ולראות אם יש לו שבבים משני צידי הפלסטיק (כן, זה בטח לא מפלסטיק, אבל אתם מבינים למה אני מתכוון - למעגל הירוק) או רק מצד אחד? או שאולי יש תוכנה בסגנון EVEREST או CPU-Z שתדע להגיד לי?

פורסם

למה לא פלסטיק? דווקא ה-PCB (הדבר הירוק הזה) הוא פלסטיק עם מגעי מתכת בתוכו

בכל מקרה, כן - אם יש שבבים משני הצדדים זה DS אם יש מצד אחד זה SS

פורסם
  • מחבר

אוקיי - תודה ליאור (ולכל מי שתרם בדרך ;) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים