עבור לתוכן

איזה קטע מסריח!!!!!

Featured Replies

פורסם

היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים...

(ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)

פורסם

חחחח וכבר רציתי לאמר לך מה אתה מדבר על כרטיסי מסך כשהדוד שלך מת

פורסם

;D אני חייב לציין שעד שלא קראתי את ההבהרה הייתי בשוק

פורסם

היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים...

(ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)

;D אני חייב לציין שעד שלא קראתי את ההבהרה הייתי בשוק

אתם מכירים מקום שמוכרים בו דודים להחלפה? (דiדים(בדיחה למאותגרים שכלית)).

בכל מקרה, אל תתבאס, אני חושב שדווקא אם תתפשר על X1950 פרו לעכשיו ותחכה קצת לתשובה של ATI ולהוזלה של NVIDIA, אתה תרוויח.

פורסם

חחחחח אני על הרצפההה

חחח בהתחלה חשבתי שהדוד שלך מת...ואתה מטומטם חושב על כרטיסי מסך...

אבל אז הבנתי ואני לא מפסיק לצחוקקק

פורסם

אתם מכירים מקום שמוכרים בו דודים להחלפה?

בכל מקרה, אל תתבאס, אני חושב שדווקא אם תתפשר על X1950 פרו לעכשיו ותחכה קצת לתשובה של ATI ולהוזלה של NVIDIA, אתה תרוויח.

לפי מה קבעת שהדוד-מים הלך! יש נזילה מהדוד? היה פיצוץ? אולי זה רק הפלאנג' ?

פורסם
  • מחבר

הקולטים הלכו....היה גם הצטברות של אבנית..(הבאתי חבר שיבדוק) ...ובמשך כמה ימים לא היה לי מים חמים ולא הבנתי...מה התברר שהצינוור שמוביל את המים החמים מהדוד למקלחת התפוצץ...אז לתקן את הצינור זאת זה היה משהו כמו 500 שקל...לחפור קצת בבטון ואז להחליף פלוס תיקון...להחליף את הקולטים וגם את המיכל מים 1800 שקל..(למזלי כי זה חרוף...בקיץ זה עולה 3200...)...טוב מה לעשות זה קורה.....אבל אתם ממליצים לעשות?!?!?...

פורסם

דiדים, urib, דiדים.

לא דודי שמש, אלא אח של אמא/אבא.

**עריכה מס' 2**

שימו לב, דיברתי עם urib (שציטט אותי) כדי שיבין את הבדיחה (שאף אחד, כך מסתבר, לא הבין).

מובן לי שהבחור מדבר על דודי שמש ולא על דודו המנוח חס וחלילה.

פורסם

דiדים, urib, דiדים.

דווקא ההפך...

פורסם
  • מחבר

דiדים, urib, דiדים.

מה אתה מפגר?!...ניראה לך שהייתי בוכה על כרטיס מסך עם האח של אמא שלי היה מת?!?!...הדוד שמש שלי נדפק חזק בתחת...

פורסם

הקולטים הלכו....היה גם הצטברות של אבנית..(הבאתי חבר שיבדוק) ...ובמשך כמה ימים לא היה לי מים חמים ולא הבנתי...מה התברר שהצינוור שמוביל את המים החמים מהדוד למקלחת התפוצץ...אז לתקן את הצינור זאת זה היה משהו כמו 500 שקל...לחפור קצת בבטון ואז להחליף פלוס תיקון...להחליף את הקולטים וגם את המיכל מים 1800 שקל..(למזלי כי זה חרוף...בקיץ זה עולה 3200...)...טוב מה לעשות זה קורה.....אבל אתם ממליצים לעשות?!?!?...

חכה קצת המחיר במגמת ירידה

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=486479

פורסם

איך הוא יחכה??

אין לבן אדם מים חמים ועכשיו חורף...

עריכה: אני מפגר

סליחה :)

פורסם

p-o-i,

תשנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית, ותערוך את ההודעה שלך.

תשאל שאלה, אם יש כזאת בכלל, ושתהיה ברורה.

כל הודעה נוספת בעינייני דודים תימחק.

פורסם

רגע אז איזה כרטיס מסך יש לדוד שלך? :lol:

פורסם

הדיון ננעל

ממש דיון מיותר וספאמי

InCognito אתה מקבל אזהרה על ספאם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים