פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אחי הדבר היחיד שנשאר לך לעשות הוא לשחזר מערכת דרך הF8 שעולה המחשב יש שם אופציה כזו אולי התקנת משהו לא טוב שדפק לך את המערכת תשחזר לשבוע לפני ותראה מה זה רושם לך
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים BHXHO2,הודעת השגיאה שמופיעה לך קשורה לבעיה עם מערכת הקבצים שלך.הבעיה יכולה להיגרם ע"י שני גורמים בסיסים:1) בעיית תוכנה. מערכת הקבצים שלך (file system ) נפגעה כתוצאה מכיבוי פתאומי או התקנה של תוכנה שפגעה בה.2) בעיית חומרה. הדיסק הקשיח שלך הלך.שלב ראשון בפתרון זה לנסות להעלות את ווינדוס במצב בטוח ולהריץ chkdsk על כל הדיסקים הקשיחים שלך.את התוכנה ניתן להפעיל ע"י:כניסה ל My computerלחיצה עם הכפתור הימני על הדיסק הבעייתי ובחירה בproperitiesכניסה ל toolserror checkingוסימון של כל האפשרויות שם (תיקון שגיאות וכו) ולחיצה על start.במידה ולא ניתן להיכנס לsafe mode:תגדיר את המחשב שיעשה boot מתקליטורתכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוסתכנס לrecovery consoleתכניס את הפקודה chkdsk /fשים לב! בגלל שיש סכנה למידע שיש לך על הדיסק, שלב ראשון אני ממליץ מאוד לעשות גיבוי למחשב.לאחר שתריץ chkdsk יהיה לך סיכוי קטן מאוד לשחזר מידע אם יעלם.בהצלחה.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר נכנסתי לrecovery console אבל זה לא הלך זה נתן לי את אותה שגיעה שוב אני מקבל את השגיעה ישר אחרי שאני לוחץ R מה עוד אני יכול לעשות ואיך תודה ניסים
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מהתגובה שלך לא ברור, האם הרצת chkdsk /f על כל הכוננים שלך?אם כן,תענה על השאלות הבאות:האם יש לך מערך רייד במחשב שלך?האם התקנת חומרה חדשה?האם אתה סובל מאתחולים פתאומיים?האם התקנת תוכנות חדשות בשבוע האחרון?איזה חומת אש ואנטי וירוס מותקנים על המחשב שלך?מתי בפעם האחרונה ביצעת איחוי דיסק?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אם אתה מקבל את השגיאה הזו לאחר שלחצת r במסך של דיסק ההתקנה, זה אומר שהדיסק הקשיח שלך הלך.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אני מניח שלא הצלחת לחזור לנקודת שחזור קודמת.אני גם מניח שלא הצלחת לעלות ב safemode.בשלב זה לא נשאר לך הרבה לעשות.אפשרות 1: להעלות את המחשב עם boot disk ולעשות chkdsk.אפשרות2: להכנס לregistry ולנסות להסיר את spyware doctor - אם זו לא בעיית חומרה אני הייתי מהמר על התוכנה הזאת כגורם בעייתי.אפשרות3 : להתקין מחדש.הדרך היחידה לדעת אם זו בעיית חומרה זה לפרמט לחלוטין.בשביל אפשרות 2 אתה תצטרך עוד מחשב. וגם לא בטוח שזה יעבוד.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אחרי שהדיסק של הXP עולה יש 3 אפשרוית או לצאת או להתקין מחדש או ללחוץ R בשביל להיכנס לrecovery consoleבכולם הוא נותן את השגיעה הזאת אולי אני יכול לפרמט דרך דוס השאלה היא איךאיך אני יכול להיכנס לregistry שהxp לא עולה הלחיצה על f8 מובילה אותי למצב בטוח איך קוראים לאפשרות של השחזור אני מאמין שניסיתי אותה אבל אני רוצה להיות בטוח יש אפשרות להעתיק את הדיסק כמו שהוא לדיסק חדש הכוונה היא לעשות קופי על דיסק חדש דרך איזה תוכנה שלא צריכה מערכת הפעלה בשביל לעבוד ntfs.sys address f72a21fc base at f7295000 datestamp 41107eeaחלק ממה שכתוב בשגיעה
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים התוכנות: norton ghostאו true imageמיועדות להעתיק דיסקים שלמים, true image מגיעה עם אפשרות לעבוד ללא מערכת הפעלה, אני לא בטוח לגבי ghost אבל אני מניח שכן.אז אתה כן מצליח לעלות ב safe mode ?בכל מקרה, אם אתה לא מצליח להכנס להתקנה מחדש של ווינדוס, המצב הוא עגום.יש תוכנות כמו easy boot cdאו ultimate boot cdשיכולות להעלות את המחשב ללא מערכת הפעלה ואז להפעיל עליו אמצעי תיקון.אתה חייב להפעיל את chkdsk זה ההימור הכי בטוח שלך.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אני לא מצליח להעלות המחשב בשום מצב לא מצב בטוח ולא שום מצב אחר גם לא עם התוכנות שאתה אמרתה לי הוא תמיד מסיים בשגיעה הזאת מה עוד אפשר לעשות
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר תוצאות של התוכנהhttp://img2.tapuz.co.il/forums/1_90706699.jpghttp://img2.tapuz.co.il/forums/1_90706733.jpgתודה ניסים
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים הרצת chkdsk על הדיסק הלא נכוןאתה אמור להריץ את זה על ההארדדיסק, במקום זה הרצת את זה על ram driveתנסה שובהפעם:תכתוב את האות של הכונן שאתה רוצה לבדוק.chkdsk {system drive{ /fאגב, הדיסק הקשיח מזוהה בכלל בביוס?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר הדיסק מזוהה בביוס אני כותב את chkdsk אחרי זה את האות c ואחרי זה אני כותב \F בלי שום דבר כמו רווח או נקודותיים או משהו כזה תודה ניסיםהצלחתי לעלות מדיסק של BOOT את התוכנה Erd Commander 2005 זה כמו דימוי של WIN אני נסה לעשות פורמט לדיסק דרך התוכנה אבל זה גם לא מצליח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.