פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים עוד פעם שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היו לי עכשיו כמה שניות של אושר,שכבר חשבתי שהנה אני כבר הולך להיות מיליונר,ואז מה אני מגלה?????מרוב העצבים על ה15 לא שמתי לב לעוד מספר שטעיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לפחות היו לי 2 דקות שבהם שמחתי וכמעט בכיתי מאושר(ואז כמעט בכיתי מאכזבה).אוף,איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני שאלתי את אורי גלר מה יהיו המספרים הזוכים והוא אמר:אחת...שתיים...שלוווווששששש!!!!!!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר עוד פעם שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היו לי עכשיו כמה שניות של אושר,שכבר חשבתי שהנה אני כבר הולך להיות מיליונר,ואז מה אני מגלה?????מרוב העצבים על ה15 לא שמתי לב לעוד מספר שטעיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לפחות היו לי 2 דקות שבהם שמחתי וכמעט בכיתי מאושר(ואז כמעט בכיתי מאכזבה).אוף,איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז בערך 1000 אולי
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים ואללה נכון 15יצא לי שני טורים 2מספרים איזה חרא. :'(אבל לא נורא ממשיכים להגרלה הבאה עד שנזכה!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים היי! איפה ההודעה שלי? פתאום היא נמחקה לה מהעמוד הקודם בלי שום הסבר אז שוב: המספרים שעלו בגורל: 8,9,42,45,15, והמספר הנוסף - 48
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.