פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים בבקשה חברים, המארז הזה הינו מידי מלפני שלוש שנים, אחד מהפרויקטים הראשונים שלי. כל מהשאתם צריכים זה מעט יוזמה ויצירתיות.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים את הפרויקט החדש, עם איזה מצלמה דיגיטלית צילמת?לא יודע, של אולימפוס..(של עופר, אחראי הפורום שביקר אצלי).והפרויקט אינו גמור, אתמול הוא קיבל חלון וקטודה יפהפיה..תמונות ביום שבת רק.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים בקשר למחבר הת'רד הסידור שלך לא כזה סידור ...וגם אני סידרתי את החוטים כמו אורי לפני שראיתי את המארז שלו ...
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים היום סיימתי להכין את החלון שתיכננתי והרכבתי קטודה, מחר בבוקר אנחנו יוצאים למסיבת רשת..אני אשלח לכם תמונות אחריה לראות קצת..
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אורי,עם איזה צינור השתמשתה בשביל הכבלים ?ואיפה הכנסתה את הכבלים של הLED |ON OFF HDD וכו' ?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים גם אפשרי עדיין החוטים לא יהיהו בקידמת המארז,ובקשר לאיך הוא עשה זאת,פשוט לקח מקדח כוס עשה חור,והעביר מאחורה את החוטים נהדר לא ? ;Dמה? לא הבנתי, איפה יהיו החוטים? הרי הם מתחילים ממש ליד הכלוב
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אני אשמח לראות את זה.. היתי מת להראות את זה , אבל אין לי דיגיטלית ולא לחברים שלי אז צילמתי במצלמה רגילה וזה יצא ממש חרא !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.