פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מסדרים פעם אחת,בתקווה שזה ישאר ככה,וזה לא בא מסודר בגלל שהתכנאים לא מבזבים זמן על סידור חוטים!
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מחבר טכנאי? אני מתקן את המחשב שלי לבד...אני גם לי מבין מה התועלת של ה"למי יש את חוט היותר יפה". מה זה משנה? למי זה תורם איך הוא נראה? מה זאת תחרות יופי?חוץ מיזה מה ההבדל? באיזרבלנד? אני יכול לעבור על שלי בצבע אחר וזהו...
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הכבל הכחול שלי לא איזולירבנד,זה נילון כזה,לדעתי יותר גמיש ואפשר להגיע איתו לאותו עובי כמו של איזולירבנד
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מחבר אני לא ממש רואה בעיות של גמישות אצלי.... בכל מיקרה העיקר שכולם מרוצים
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הצעתי, עזבו אותכם מליוף , וכבלים עדולים.. זה ממזמן לא הפתרון חברים, אתם מוזמנים לעבור עלכל מארז שלי בגלרייה בו יישמתי את הפיתרון (שלי) להעברת החוטים מאחורי המארז ולראות איזה פרשפקשן... ;D
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים והשאלה היא: [glow=red, 2, 300]איך![/glow] העברת את כל החטים מאחורי (?) המארז?.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אצלך יש מה להעביר את הכבלים מאחורי הלוח אם, אבל מה עם מחשבים של מארז MIDI, שהחיבור של הIDE מהלוח אם הוא 2 סנטימנטר מה CD?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים גם אפשרי עדיין החוטים לא יהיהו בקידמת המארז,ובקשר לאיך הוא עשה זאת,פשוט לקח מקדח כוס עשה חור,והעביר מאחורה את החוטים נהדר לא ? ;D
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים פשוט מהמם. החורים האלה שדרכם העברת את החוטים הגיעו עם המארז או שאתה קדחת אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.