עבור לתוכן

לוטו,טוטו,ווינר פיס 777 הימורים

Featured Replies

פורסם

מסכים עם הבחור מלמעלה, סתם בזבוז כסף

• תגובות 34
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לזכייה בטוחה [100% סיכויי הצלחה] בלוטו אתה צריך למלא יותר מ11,600,000 כרטיסים.

50x11,600,000 [כרטיס לוטו] = 580,000,000 ש"ח.

סכום הזכייה המקסימלי הוא 50 מיליון ש"ח.

Do the math.

וחוץ מזה, למה שמפעל הפיס לא יקבע את המספרים הזוכים לפי הכרטיסים הממולאים שיש ברשותו (כלומר יבחר דווקא את צירוף המספרים שאף אחד לא חשב עליו). אני בספק אם זה לא מה שנעשה באמת.

בכללי, למי שמבין קצת בהסתברות, תחשבו את תוחלת הרווח, תגלו מספר שלילי ענק.

פורסם

אתה מדבר ברצינות?

פורסם

bmw - אתה שוכח משהו.

בהימורים אם אתה מנצח מישהו אחר חייב להפסיד, ואם מישהו מנצח אתה או עוד מישהו חייבים להפסיד.

אין דבר כזה מזל, אין דבר כזה בן אדם עם מזל. אם בפעם הראישונה הלך לך, בפעם השניה הלך לך ובפעם השלישית הלך לך, זה ממש לא אומר ש"יש לך מזל". מכל זה אתה מבין שלא כל אחד יכול להרוויח מהימורים, כי אתה מבין שאי אפשר שכולם יזכו - הכסף שזוכים נלקח ממישהו שלא זכה.

פורסם

לזכייה בטוחה [100% סיכויי הצלחה] בלוטו אתה צריך למלא יותר מ11,600,000 כרטיסים.

50x11,600,000 [כרטיס לוטו] = 580,000,000 ש"ח.

סכום הזכייה המקסימלי הוא 50 מיליון ש"ח.

Do the math.

מה? מה זה החישוב הזה?

בהתייחס להגרלה שהייתה עכשיו:

הסיכוי לזכייה ב-2 טבלאות (המינימום) הוא בקירוב 1:1,000,000. 2 טבלאות עלו 11 שקל. מכאן שהפרס צריך להיות 11*1,000,0000 = 11,000,000.

אבל, זה היה משתלם ביותר רק אם הפרס היה מובטח לך כזוכה יחיד, ואם לא היו מיסים. מאחר שהפרס לאחר מיסים הוא 37.5 מיליון, משתלם לשלוח כל עוד יש מקסימום 4 זוכים, כי אז תקבל 9.375 מיליון, ואומנם זה פחות מ-11, אך זה מתקזז עם הסיכויים לזכות בפרסי המשנה. ההגרלה הזאת הייתה יחסית משתלמת.

קח את הטוטו לדוגמה. בוא ניקח את הפרס הגדול, הכי גדול בכל הזמנים, שמוצע השבוע - 40 מיליון. סיכוי הזכיה הם 3 בחזקה 16, או כ-43 מיליון. מילוי טור עולה 2.6. מכאן שהפרס צריך להיות 112 מיליון ש"ח. אל תשכח שיש מס של 25%, ובשביל לקבל נטו 112 מיליון תצטרך לזכות ב-149 מיליון!! העובדה שיש פרסי משנה מתקזזת עם העובדה שיכול להיות שלא תהיה הזוכה היחיד, ולכן כל עוד הפרס הוא לא 150 מיליון ומעלה, אתה מפסיד בכל טופס שאתה שולח.

בוא נגיד ככה: ביל גייטס, וורן באפט, דונלד טראמפ, שרי אריסון, לב לבייב, ארקדי גאיידמק, סטף ורטהיימר, יצחק תשובה, אליעזר פישמן, יעקב שחר וכל שאר ה"בוסים הגדולים" לא עשו את הכסף שלהם מהימורים. הם עשו אותו מהשקעות ומעסקים. אז אני לא אומר שתהיה בליגה שלהם, אבל אם השווי הממוצע שלהם הוא 10 מיליארד דולר, תשיג 0.01% ממה שהם השיגו, או מיליון דולר. עם הרבה למידה והשקעה, ועם אינטלגנציה קצת מעל הממוצע, בהחלט אפשר להשיג את זה.

פורסם

^^^ אתה צודק במאה אחוז!

בקשר להשקעות אולי זה הדבר בשבילי.

אבל איך מתחילים איפה לומדים בחיית תעזרו לי לפחות אני ישים תכסף במקום טוב אני אומר לכם אף אחד לא עוזר לי זה רק אני ועצמי מבינים והאינטרנט וזה אתם אולי פה תעזרו לי.

אמא שלי שתבינו אמא שלי מנסה להוציא אותי מזה ואני אומר לה אולי מזה נהיה מיליונרים אמא זה הצ'אנס שלנו.

אז אנשים בבקשה תנו לי קצה חוט איפה לומדים? מה כדאי לילמוד?

אני באמת מתאים לי תחום העסקים וההשקעות אבל אני רוצה לילמוד את זה עכשיו ! והאם זה אפשרי! ויש לי רצון.

אני נישבע לכם מאז שעזבתי תעבודה אני יושב בבית באינטרנט משחק פה ושם לומד קורא מאמרים וכל מה שיש לאינטרנט להציע.שומע מוזיקה אחר כך נוסע למרינה לראות את השקיעה אם האופניים יושב על אזה סלע מיסתכל לשמיים ומתחיל לדבר לאלוהים אולי היום ב11 אני יזכה בלוטו רואה את הבתים ליד הים את האורות שדולקים בתוכם רואה תיאכטות רואה מכוניות יוקרה כולי קינאה. חוזר הביתה רואה טלויזיה מחשב והכל חוזר חלילה אני בסרט כזה של... "אולי אני יזכה והחיים ישתנו" כי הכל עיניין של כסף מבינים.

בקשר להשקעות תעזרו לי בזה בבקשה אני מתחנן אולי זה הסיכוי האחרון שלי! אני בטוח בזה.

אולי אני ילך בסופו של דבר בדרך הנכונה. :'(

פורסם

אתה חי באופוריה :-X

כדי שהחיים ישתנו צריך לעשות דברים, לא לצפות בשקיעות, לא לקנא באחרים ברכושם שלהם.

כל עוד תלך ללמוד, תשקיע, תתמיד ושוב תתמיד אין שום סיבה שחייך לא ישתנו, אבל זה בטח לא יבוא בשעה שאתה צופה בשקיעות ::)

קח את עצמך בידיים ותחזור ללמוד מה לא ברור בזה? תסיים 4 שנים בשנתיים, קשה? מה לעשות, אתה החלטת לצאת מכיתה ט', לפחות ככה אולי תציל את החיים שלך ::)

פורסם

נראלך ללמוד לפספס שנתיים?? בשנתיים האלו אני ילמד השקעות יותר עדיף.

תסבירו לי קצת מה זה השקעות לאיזה מיקצוע אני הולך ואיך זה הולך תעזרו לי ...................... :nixweiss:

אני לא מיתכוון לחזור לילמוד בבית ספר זה לא יתן לי פרנסה.

הכי טוב ללמוד מיקצוע!

יש איזה מישהו רציני שיכול לעזור לי בעיניין הספציפי הזה או שיכול להפנות אותי לאן שהוא בבקשה.

פורסם

ללמוד מקצוע איפה? באונ'? איזה אונ' תקבל אותך ללא בגרות וללא פסיכומטרי? (הפתוחה? אני שמעתי על זה אבל סקפטי)

איך אתה רוצה ללמוד השקעות וכלכלה (מתמטיקה הכל) אם אתה לא יודע מתמטיקה בסיסית של בית ספר ?!

פורסם

BMW5, למה כסף כ"כ חשוב לך?

יאכטה לא תעשה אותך מאושר, אתה תהיה עשיר, ועדיין תמות מקנאה בביל גייטס וורן באפט. תשיג וילה ורולס-רויס, ותהיה בבאסה שאין לך מטוס פרטי.

אתה צריך לחשוב ולהגדיר לעצמך בבהירות למה אתה צריך כסף, איך תשיג איתו סיפוק או אושר? ולא רגעי, אלא מתמשך.

אתה מקנא באחרים כי הכל יחסי. בטח, שאתה משווה את עצמך לעשירים אתה מתבאס, אבל בהשוואה לאדם הממוצע באפריקה אתה גאדיימק - יש לך בית, מכונית, מחשב, פלאפון. לאדם הממוצע באפריקה אין לחם, ביקתה מבוץ וקש זה כל ההון שלו.

רוצה השוואה אחרת? האנשים הכי הכי עשירים עד לפני 150 שנה לא החזיקו במה שאתה מחזיק. קח את המלך הנרי השמיני - היו לו טירות, היו לו אוצרות ענקיים.

אבל עדיין - לא הייתה לו מכונית, לא היה לו חשמל (ובערב הוא היה מדליק נרות), לא הייתה לו טלוויזיה, לא היה לו אינטרנט, הוא לא יכל לשמוע מוזיקה כרצונו(! הוא היה צריך להזמין להקות במיוחד. לא היה לו mp3), הוא מעולם לא טס (הוא חי באנגליה, ובשביל לקפוץ להודו הוא היה צריך לשוט שבועות בים) ועוד..

אני לדוגמה לא צריך מכונית יוקרתית או בית ענק. בטח, זה יעשה אותי מאושר לכמה ימים, אבל אחרי זה אני אתרגל וזה לא ירגש אותי יותר. מה שלי חשוב זה שיהיה לי כסף לטיולים סביב העולם, לשמיעת מוזיקה באיכות טובה (נגיד אוזניות יוקרתיות), ללכת למשחקי כדורגל וכדורסל, כסף לראות סרטים. יודע מה, אני גם אסתפק בשייט יוקרתי על יאכטה פעם בשנתיים, אני לא צריך את היאכטה לעצמי.

אתה חייב להבין למה אתה רוצה המון כסף. דמיין את עצמך עם יאכטה ורולס רויס - מה אתה מרגיש? גאווה? סיפוק? בסדר, זה לטווח הקצר. תבין שאחרי כמה זמן תרגיש ריקנות. תרגיש שזה לא מספיק, שאתה רוצה עוד יאכטה אחת, עוד רולס רויס. זה ידכא אותך מהר מאוד. אתה צריך לברר מה באמת נותן לך אושר וסיפוק, אל תהיה מושפע מאשליות שהפרסומות מוכרות לך.

ניתן לך עוד דוגמאות - באפט, עם 45 מיליארד דולר, חי בבית שקנה פעם ב-40,000$. ביל גייטס יכל לפרוש מזמן, לשוט על יאכטות ומה שאתה רוצה. במקום זה הוא ממשיך לעבוד כל היום, הוא לא נח. גאדיימק לא יודע מה לעשות עם ההון שלו, הוא די בודד בבית הענק שלו. אין לו מה לעשות, אז הוא ממשיך לעשות עסקים ולהשקיע, ובשביל למצוא משמעות לכסף שלו הוא בוחר לתרום אותו או לקנות קבוצה (ובוחר להתפרסם). כסף לא שווה אושר, אתה חייב להבין את זה.

פורסם

ערב טוב לכולם.

רציתי להתחיל להתעסק קצת בכול ענין הלוטו טוטו ווינר

רציתי לשאול אין לי עדין 18 אני בן 17 וחצי האם אני יוכל לקנות ווינר,אמרו לי שלא בודקים תעודות זהות.

איך כול הענין עובד , במה יש הכי הרבה סיכוי לזכות בסכומים קטנים אפילו.

מה צריך לדעת בישביל כול הדברים האלה ואם בכלל,כי אני יודע שפיס 777 זה כרטיס גירוד שאפשר לזכות במשהו.

ווינר אפשר למלא מגיל 16

תוכל למצוא המלצות לווינר http://forums.go4score.com/index.php?showforum=2 פה (לא פורום מתחרה או משהו)

ונגיד אני גם קצת רוצה להרויח מווינר וזה

אז בגלל שאני לא רוצה סתם לבזבז הרבה כסף שילך לי לאיבוד אז אני הולך לפורומים שיש שם מוד "נקודות" ויש שם ווינר כמו ווינר אמיתי רק על הנקודות האלה וזה כאילו מדמה לי כסף אמיתי.. אני מנסה שם פה שם שם מנסה כל מיני טפסים מפסיד? לא נורא! סך הכל נקודות. מנצח? אחלה לאט לאט אחוז הזכיות עולה אז הולכים לכסף אמיתי..

בהצלחה מקווה שעזרתי אם יש שאלות[?] בפרטי..

עריכה:

שחכתי פה באתר למטה תוכל למצוא סטטיסטיקות של משחקים ובתים ניצחונות והפסדים יכול לעזור לך.. זה בכל הליגות אפשר לשנות שם..

http://www.toto.org.il/totodata/statistics.asp

פורסם

נראלך ללמוד לפספס שנתיים?? בשנתיים האלו אני ילמד השקעות יותר עדיף.

תסבירו לי קצת מה זה השקעות לאיזה מיקצוע אני הולך ואיך זה הולך תעזרו לי ...................... :nixweiss:

אני לא מיתכוון לחזור לילמוד בבית ספר זה לא יתן לי פרנסה.

הכי טוב ללמוד מיקצוע!

יש איזה מישהו רציני שיכול לעזור לי בעיניין הספציפי הזה או שיכול להפנות אותי לאן שהוא בבקשה.

איך לעזעזל אתה רוצה ללמוד מקצוע כשאין לך אפילו ידע בסיסי... אחי תראה את עצמך, עזבת בכיתה ט' ומשם אתה ישר קופץ למקצוע?! תתאפס.. תשלים, תלמד, ואז תעשה מקצוע

גם אני הייתי תקוע במצב דיי דומה, הייתי אז בי'

זה שהייתי רשום אז בבצפר לא אומר כלום.. הייתי מעשן כל יום כמעט כל היום ולא מגיע אפפעם והייתי אשכרה תקוע במציאות שיהיה טוב.. מתישהו... אבל יצאתי מהסרט עזבתי בתחילת יא והתחלתי לעבוד.. וואללה טוב לי :) אבל אתה במקום לעבוד כמוני.. צא מהסרט ותתחיל להשלים

לי הבצפר במילא לא יועיל.. אבל זה כבר סיפור אחר :P

פורסם

מה שכתבת היה כיף לישמוע באמת.

אבל על אזה אושר אתה מדבר אני לא מאושר בכלל ואני לא יפרט בדיוק במה אני לא מאושר אבל חסרים לי הרבה דברים בסיסיים מבין.

בלי קשר לאוטו בית ואיזה יאכטה. דברים בסיסיים אתה בטוח יודע מה זה.

אתה מבין יש לי כסף בצד(9 אלף) דוגמא: אני אומר לעצמי אם אני יקנה מחשב ב9 אלף מה ישאר לי ?! כלום כי בכסף הזה אני יכול ליקנות רק פריט אחד ברמה אפשר להגיד מבין זה אף פעם לא יספיק לי לכל מה שאני צריך בינתיים, מבין?! בגלל זה עשיתי חושבים עם עצמי ואמרתי עדיף שנשאיר תכסף בצד ונחשוב מה לעשות איתו כדי להביא עוד כסף מהכסף הזה מבין.

הכסף הזה(9 אלף) לא מספיק תמיד יהיה חסר לי משהו זה הבעיה אצלי אני לא רוצה שיהיה חסר לי משהו. עכשיו הבנתי את זה.

אי אפשר לילמוד השקעות לא באוניברסיטה משהו דרך הבבית דרך האינטרנט אולי אם איש פרטי לא חייב באוניברסיטה אפשר גם אני חושב אם מישהו פרטי מבין.

אז תעזרו לי נשמות תביאו לי אפשרויות...

אני רק מחפש איך להביא מהכסף הזה עוד כסף כיאלו להכפיל אותו.

אני רוצה להשקיע את זה במורה פרטי שילמד אותי השקעות ועסקים וכל השאר אבל האם יש דבר כזה?

אם כן תקשרו אותי לאן שהוא.. תעזרו לי.

מה שהצבתי לעצמי זה לבנות ולחיות חיים טובים. זה מה שאני רוצה!

ללמוד מקצוע איפה? באונ'? איזה אונ' תקבל אותך ללא בגרות וללא פסיכומטרי? (הפתוחה? אני שמעתי על זה אבל סקפטי)

איך אתה רוצה ללמוד השקעות וכלכלה (מתמטיקה הכל) אם אתה לא יודע מתמטיקה בסיסית של בית ספר ?!

למה אני יודע מתמטיקה של בית ספר דיי כבר להראות כאילו אני עבזתי תלימודים בכיתה ד' .

וואלה אתה עוד תגיד לי שיתחילו לעבוד איתך בשברים וכל החרטה הזה זה כולה מספרים בימינו יש מחשבון שעושה תחיים קלים מבין אז אל דבר שטויות בחיית תוציא דברים מועילים אני בחור שיש לו ראש ורוצה ויש לו רצון אז מה אתה מדבר עכשיו ככה כיאלו אין לי השכלה .

יש מצב למורה פרטי כמו שאמרתי?....

איך לעזעזל אתה רוצה ללמוד מקצוע כשאין לך אפילו ידע בסיסי... אחי תראה את עצמך, עזבת בכיתה ט' ומשם אתה ישר קופץ למקצוע?! תתאפס.. תשלים, תלמד, ואז תעשה מקצוע

אין זמן נשמה החיים קצרים יותר נכון אני לא רוצה לידפוק תצעירות שלי ולילמוד בבית ספר ועוד ועוד ועוד זה לא יתן לי כסף גם אחרי הצבא.

אני מחפש כסף כבר בגילאים האלו

17 - 21 רוצה להיות מסודר אם BMW חיים טובים רוצה מזלג וכפית מניקל אחי חח

גם אני הייתי תקוע במצב דיי דומה, הייתי אז בי'

זה שהייתי רשום אז בבצפר לא אומר כלום.. הייתי מעשן כל יום כמעט כל היום ולא מגיע אפפעם והייתי אשכרה תקוע במציאות שיהיה טוב.. מתישהו... אבל יצאתי מהסרט עזבתי בתחילת יא והתחלתי לעבוד.. וואללה טוב לי :) אבל אתה במקום לעבוד כמוני.. צא מהסרט ותתחיל להשלים

לי הבצפר במילא לא יועיל.. אבל זה כבר סיפור אחר :P

סיפור יפה אבל שמע בקשר לעבודה זה לא הבעיה לעבוד אבל זה לא מישתלם לי להרוויח 150 שקל ליום ביגלל זה עזבתי תעבודה.

אתה יודע נכנסתי לקטע של הגניבות אני ועוד אזה מישהו מתחילים לאט לאט ליפרוץ מחסנים מקלטים בתים מכוניות לאט לאט.

תאמין לי אני רק רוצה לצאת מזה.

הבעיה שלי זה שאני רוצה שיהיה לי BMW בגיל 17 + ואני יעשה הכל כדי שיהיה לי אותה גם אם זה לעשות דברים לא טובים. וזה לא רק העיניין של המכונית זה שיהיו לי חיים מסודרים בגיל הזה לא כמו עכשיו.

תחשוב שאני באיזה משחק של GTA ויש לי משימה תוך חצי שנה לארגן 100 אלף + מבין .

זה בעצם מה שאני צריך לעשות זאת המשימה. יש לי שותף.. בן 15 גם כמוני לא עובד לא לומד אני והוא נעשה תכסף אני מקווה.

אני לא מוכן ליראות את עצמי חיי חיים ברמה נמוכה ולא גבוהה זה העיניין.

פורסם

תכריח את עצמך לקרוא אתרים כמו the marker, גלובס, מוסף העסקים של וואלה,ynet,nrg וכו', ותנסה להבין.

תכתוב בגוגל דברים כמו "השקעות", "קרנות נאמנות", "בורסה" וכו' ותקרא הרבה חומר בנושא. אני לא אומר שזה יעניין אותך (אולי כן), אבל הבנה בכספים ובפיננסים תמיד תעזור לך כלכלית. גם אם לא תהיה מליונר, הבנה בכלכלה לאורך זמן יכולה להיות שווה לך מאות אלפי שקלים. זה יתבטא בהחלטות כלכליות יותר טובות שתקבל, תדע איך להשקיע וכו'.

יש לך אימיול? יודע אנגלית טוב? חפש ספרי עסקים באנגלית באקרובט ותוריד אותם. יש לך את גוגל, קצת יצירתיות ותמצא הרבה ספרים כאלו.

אם אתה לא חזק באנגלית, לך לספרייה וחפש ספרים על עסקים ועל שוק ההון.

אני אתן לך חומר קטן למחשבה - יש לך 9,000 שקל. נניח שאתה משקיע אותם בקרן נאמנות (בבורסה כלומר, תלמד את הנושא) ומקבל 9% בשנה. זאת אומרת שאתה מקבל 0.7% בחודש בערך. על 9,000 זה אומר שתקבל הכנסה של 63 שקל כל חודש, בלי לעשות כלום, לנצח. תוכל כל חודש להוציא 63 שקל וה-9,000 ישארו שלך. נגיד שהיו לך 28,500, זאת אומרת שכל חודש היית יכול לפי אותה שיטה להכניס פסיבית 200 שקל לחשבון שלך. היית שם 28,500, אחרי חודש בזכות הריבית היה לך סכום של 28,700, היית מושך את ה-200 וכך זה היה נמשך לנצח. הקאץ' הוא שבבורסה אתה יכול גם להפסיד 0.7% בחודש, או לעשות רווח של 1%, לכן חשוב ללמוד את הנושא.

ואני יודע שבית-ספר זה שטויות. אני לומד עכשיו לתואר ראשון - ברובו זה גם לא לעניין. אבל זה לא מעניין אף אחד. תבוא לראיון עבודה ויסתכלו על אם יש לך בגרות או אין ואם יש לך תואר או לא. אם יהיה לך תואר ראשון למשל תוכל להשיג עבודה בתחום שתיתן לך נגיד 10,000 ברוטו, בעוד שאם יש לך בגרות תוכל להשיג עבודות של 6,000 ברוטו, ואם אין לך בגרות יהיה לך קשה להשיג עבודה בכלל (ואם כן היא תהיה 4,000 ברוטו). עדיף לך ללמוד למשך 5-6 שנים ולהשלים את הבגרויות ולנסות לעשות תואר, ואחרי זה יהיה לך יותר קל להשיג עבודות עם יותר כסף. אתה יכול לנסות ללכת בגדול ולהתעשר, לפתוח עסק וכו' - אבל בגרות (ואולי תואר) יכולים להיות במקרה הזה כמו ביטוח - אם תיכשל, תמיד יהיה לך את זה. תחזור לעשות בגרות.

פורסם

וואלה... פשוט כואב לי לשמוע אותך BMW, אבל מהניסיון שלי אין אפשרות להזיז אנשים "במצבך" ממה שהם רואים

אתה רואה את עצמך זוכה מתישהו.. ולא משנה מה נגיד לך.

לפי דעתי ולפי ההסתברות של ניחוש נכון בלוטו או טוטו, זה פשוט Pure Luck..

אבל לא בשביל זה אני כותב לך, אני אסביר לך משהו קטן.

אני עובד בתור מנהל אבטחת מידע בגוף גדול בישראל - עובדים המון עם שוקי הון, אנליסטים וכו.

לאנליסטים יש נוסחאות חישוב, לקרנות, ני"ע, אג"ח ועוד...

אתה תיהיה חייב ללמוד - ואם מישהו יציע לך להתמחות תוך יומיים בשוק ההון, תדע.. שאתה זורק את הכסף

הרבה אנשים הולכים ללמוד באוניברסיטה כלכלה עם התמחויות בסוגים שונים, אבל לא כולם מגיעים להיות יועצי השקעות.

אל תקצר את הדרך להגיע למה שאתה רוצה, תלמד ומזה תעשה כסף - גם אם זה בשוק ההון

כמה שתקצר את הדרך למקצוע - ככה תקצר את השהות שלך שם. במיוחד בתחום הזה, שהאפשרויות להפסיד כסף הן עצומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים