עבור לתוכן

OC לGAINWARD GEFORCE 7600GT עזרה קטנטנה

Featured Replies

פורסם

היי, רק רוצה לדעת מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לכרטיס מסך זה? 7600GT הוא אצלי ב40-41 אידיאלי ו51-55 מקסימום בעומס עם הקירור הרגיל שבא עם הכרטיס מבית GAINWARD הכרטיס בOC 620\1520 רק רציתי לדעת לאלה שהמהירו כרטיס זה עד כמה ניתן להגיע עם קירור סטוק? :xyxthumbs:

פורסם

סחטן אני לאעובr את 600/785 :kopfpatsch: אם טמפ מאמץ של 60 יש לך את גירסא הרגילה שבא אם הקירור של nvidia או אם הקירור של gainward?

פורסם
  • מחבר

GAINWARD

פורסם

הפסיבי או האקטיבי?

פורסם

הקירור סטוק של LEADTEK חייתי

מקסימום במאמץ 52 מעלות

OC 653\1580

7600GT כמובן

פורסם
  • מחבר

קירור אקטיבי, וואי איזה חיה 653\1580 חחחח איי אני אשאר עם מה שיש לי זה עובד מצוין טמפ נמוכות וביצועים מצויינים :yelclap:

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שאתם מגיעים לתדרים האלה בלי שום VMOD ובלי שום עריכת ביוס ובלי שום קירור חליפי ובלי ארטיפקטים ב ATITOOL ??

WTF ?? !! למה אני לא מצליח לעבור את ה 530/1700 ללא ארטיפקטים ? התדר המקסימלי האפשרי אצלי זה 550/900 אבל מלא ארטיפקטים ב ATITOOL ואני עוד עם ZALMAN VF900 !!

מה יש לי כרטיס זבל'ה ?? (אם היה מותר לקלל בפורום הייתי מרביץ פה לפחות 3 שורות של קללות על הקנייה של הכרטיס מסך שלי ובמיוחד על הZALMAN VF900 שקניתי ב 240 שקל. לא נתן לי כלום חוץ מקצת יותר שקט..לא שיפר לי אפילו MHZ אחד באוברקלוק !! )

*עריכה = וואי איזה טמבל אני .. :kopfpatsch: .. חשבתי שמדובר ב 7900GT.. :bash: העייפות מדברת..

פורסם

מעניין איך אתם הגעתם למהירויות האלה..

לי יש את ה 7600gt של leadtek (שדרך אגב נחשבת לחברה הכי טובה ל oc לכרטיס הספציפי הזה, ביחד עם xfx), והתדרים הכי יציבים שאני מצליח להגיע אליהם הם 607/1592, בלי העלאת מתחים, עם הקירור המובנה.

פורסם
  • מחבר

אהמממ לי יש תביוס הרגיל קירור רגיל בלי שום VMOD ובלי שום ארטיפקטים טפו טפו טפו והטמפ נמוכות, יכול להיות כי כל חברה מגדירה ביוס אחר כיציב אז זה למה זה משתנה מכרטיס לכרטיס

פורסם

גם לי זה של LEADTEK

וזה ידוע שיש לכרטיס הזה את הפוטנציאל הכי טוב ב"סטוק"

סך הכל השתמשתי ב COOLBITS שישר שם לי את זה על 653\1580 ואז כמה בדיקות רצוף ב3DMARK06

והכל עובד מצויין

האמת שנראה לי שאפשר יותר כי סך הכל הטמפ' לא עוברת 52-3 מעלות גם בסופר מאמץ

פורסם

יש לי את ה XFX 7600GT XXX המהירויות שהוא מגיע איתן הן 590/1.6 העלתי בCOOLBITS ל 630/1.7 וזה לא מזיז לו והוא על 45 מעלות (קירור סטוק) אם אני מעלה יותר אני לא מקבל יותר נקודות ב3DMARK לכן הפסקתי בתדרים האלו. אני מקבל איתו דרך אגב 6750 3DMARKS

פורסם

לי יש את הגריסא ראישונה שעשו ל76GT זה גם עלה לי 1400 :-X ותמיד הגריסא הראישונה הכי פחות טובה בoc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים