פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????באוטו זה נורא פשוט (הסעות אני לא יודע) - נוסעים לרחובות עד צ.ביל"ו, שמאלה וישר כל הזמן עד קסטינה (לא הרבה, באיזור הרבע שעה)
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים 369 - או 367 - אתה יכול לנסות גם אוטובוס שנוסע לאשקלון דרך קסטינה - מקסטינה - אם לקחת 369/7 אתה צריך עוד אוטובוס לכיוון מזי אבל זה כמה דקות נסיעה - אתה גם תראה בתחנה מלא חיילים - אני לא ממש יודע את הקו.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים על מודיעין של תחנת אגד שמעת? תברר איזה אוטובוס מגיע מראשון לצומת קסטינה.. משמע אתה צריך אוטובוס נוסף שמגיע עד למז"י/מפח"ש (לא זוכר כבר איזה שם הבסיס נישאר איתו בסוף). מקום דיי מגעיל ד"א.. רק הריח של החרא של הפרות בבוקר מספיק בשביל להרוס את כל היום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.