עבור לתוכן

מחפש המלצה לדיסק CD-RW טוב[פרטים בפנים] תקציב: חחח, 5-20 ש"ח XD

Featured Replies

פורסם

אהלן,

//NOTE//

בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה.

//ENDNOTE//

יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד.

היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשיתי -- כלום...... ומופיע לי רק 1 SESSION תחת הDISC INFO בנירו, מה הולך פה? מישהו יכול להסביר?

^^^

במידה והסיבה היא שהדיסק גוסס פיזית, וזה לא אשמת הצורב\מחשב \תוכנה שלי, איזה דיסק כדאי לי לקנות בטווח מחיר סביר?

תודה מראש,

-ג'ו

פורסם

איזה צורב ואילו מדיות RW? זו בעיה ידועה בפורמט המינוס.

פורסם

מוזר..

לי יש DVD-RW של RITEK ואני צורב מולטיסשן בלי שום בעיה (לפעמים גם 3 סשנים לדיסק) והכל עובד בלי בעיה אפילו ב DVD-DIVX שיש לי בסלון....

פורסם
  • מחבר

LG GSA-4167B

או 4168B שכחתי ואין לי כוח לבדוק.

זה הצורב, המדיה זה דיסק של LG [דיי ישן], CD-RW.

אני כבר אקנה מחר דיסק חדש כי נשבר לי מהמדיה הדפוקה הזאת, רק אם מישהו יכול בבקשה לתת לי שם דגם ספציפי ומקום טוב להשיג את המדיה בו.

השימוש כבר נאמר, אני משתמש בזה בתור דיסק לשירים שאני שומע בMP3 שלי [דיסקמן], ואני מידי שבוע מוסיף שירים חדשים ומוריד ישנים וכו', אז זה חייב להיות RW שמאפשר לי דימניות ככל שאפשר [הרבה SESSIONS, עד לא מזמן גם הLG שלי אפשר לי, עד החלפת הצורב מNEC הרוס לLG.]

-ג'ו

פורסם

יש לך 4167B.תקנה RW+.או וורבטים או את הריטק *8 שיש בלירה.אם אתה מתכוון בכלל ל CD אז וורבטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים