פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים באותה צורה ש"פורום שיר" היה קשור לפה ;D(לוותיקים בינינו... כל מי שלא הבין, שלא ישאל)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים באותה צורה ש"פורום שיר" היה קשור לפה ;D(לוותיקים בינינו... כל מי שלא הבין, שלא ישאל)yea, I heard of that. that was gay. this is too, by the way.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים It sounds cool, but you all like Double McRoyal so what will you share there? you'r specail own made ketchup? with a window and two fans + cathode?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אני נגדעדיף לפתוח פורום ספאמינג בשביל כל הספאמרים(אני רציני)ולצנזר בו רק את הקללות ותוכן לא חוקי
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים יש את ההומו הזה ביס פלוס..... גם כן.... רעיון טוב, אני בעד.אתה מתכוון להומו שהביא שתי חברים הביתה והיה לו איזה שלט של BAR בבית?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים אני נגדעדיף לפתוח פורום ספאמינג בשביל כל הספאמרים(אני רציני)ולצנזר בו רק את הקללות ותוכן לא חוקייענו כמו ב ILF...נראה לי רעיון לא טוב כי זה יעודד ספאמינג בלי קשר לפורום הזה.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים קצת קשה לביצוע, אבל אפשרי...פותחים פורום כזה, והמככבים בו ינעלו שם בלבד ולא יוכלו לראות את שאר הפורום, מה אתם אומרים? that's a good god damn idea!
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים המנהלים יצרו עוד סוג מסויים של "אנשים" תחת השם "ספאמרים" ויאפשרו להם להיות רק בפורום ספאמינג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.