עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד....

Featured Replies

פורסם

אם אני קונה מעבד E6300 או E6400 ולא מתקים במחשב שהמעבד יהיה מותקן בו מערכת הפעלה של 64 ביט אז אני נישאר עם מעבד רגיל ומהירות שעון נמוכה לא?! כלומר הE6300 הוא 1.86GHZ ניראה לי ככה שזה לא מהיא אם זה רגיל.....זה באמת ככה או שהוא עדיין חזק אפילו אם אני לא מתקין עליו XP 64BIT או VISTA??

פורסם

תשתדל לכתוב יותר ברור.

בכל מקרה,העניין הם ה-64bit לפחות כרגע לא משפר את הביצועים. אם תתקין על המערכת שלך WIN עם 32/64 זה לא ישנה בהרבה.

כרגע לא כדאי 64bit מהסיבה הפשוטה שפשוט יש מחסור בדרייברים.אולי בעתיד הדבר יהווה שיפור ויהיה כדאי. כרגע אין סיבה מיוחדת לעבור.

פורסם

צודק זה שמעלי, רק אני חושב שמן הראוי להוסיף ש-WIN VISTA תתמוך כבר גם ב-32 וגם ב-64 BIT, ועל הדרך גם ביותר מליבה אחת...

פורסם
  • מחבר

צודק זה שמעלי, רק אני חושב שמן הראוי להוסיף ש-WIN VISTA תתמוך כבר גם ב-32 וגם ב-64 BIT, ועל הדרך גם ביותר מליבה אחת...

כלומר XP 64 BIT לא תומך במעל ליבה אחת? ואם אני לא מתקין 64 ביט הליבה שניה לא תעבוד בכלל? כלומר יהיה י מעבד ליבה אחת במהירות 1.86 GHZ וזהו.?

פורסם

גם XP 32 תומך ומנצל כפולי ליבה. אין קשר.

לויסטה אכן יש את שתי הגרסאות שציינת. המעבד כפול ליבה הזה יעבוד לך פרפקט אם תבחר להתקין XP בגרסא 32/64 וכנ"ל בויסטה בגרסאות האלו,הסר דאגה מלבך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז סליחה שאני מטריד רק תענה/תענו לי על זה....אם אני ייקנה אותו עכשיו ואני מתקין עליו XP 64 BIT 2 הליבות יעבדו והכול.?

ואם אני מתקין 32 ביט גם אז 2 הליבות יעבדו אבל שניהן יעבדו כ32 ביט?

ותודה מראש על העזרה...

פורסם

שתי הליבות יעבדו בכל מקרה!

ה-32bit הזה זה לא איזה מדד לביצועים או משהו.ת'אמת לא התעניינתי ככ בנושא אבל לפי מה שהבנתי העניין של ה-64 bit בעיקר מאפשר הוספת זיכרון רב יותר והסרת המגבלה של ה4-ג"ב. לא משהו שלרלוונטי ככ כיום.

תתקין XP או ויסטה בגרסאת ה-32bit מהסיבה שציינתי. בעתיד שהתמיכה ב-64 מבחינת דרייברים תהיה טובה אולי יהיה כדאי לעבור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה מאוד......

אז כרגע באמת הבנתי הכול כי גם קראתי משהו שזה מה שבעצם רוב העבודה של ה64 ביט...המגבלת זיכרון....אלא אם אתה עובד עם קידוד ווידאו...

אז ניראה לי יותר עסק משתלם להתקין XP רגיל של 32 ביט ואז יהיו לי שתי ליבות עובדות טוב ושהכול יהיה תומך כי ראיתי שאין דרייברים לכול הדברים במערכת של ה64 ביט...

שוב תודה רבה מאוד! עזרת לי מאוד כי אני מחר הולך לברר כמה דברים בקשר למחשב שאני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי בערך....אז תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים